Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Atkinsons: "''Subaru" ir atgriezies!

Atkinsons: "''Subaru" ir atgriezies!
Kriss Atkinsons
Foto: AFP

"Subaru" komandas pilots Kriss Atkinsons pēc Argentīnas rallijā izcīnītās otrās vietas atzina, ka "Subaru" komanda kļūst aizvien ātrāka un stiprāka, kā arī, ka drīz tā pēc ilgiem laikiem sāks izcīnīt uzvaras.

Atgādināsim, ka par Argentīnas rallija uzvarētāju svētdien kļuva "Citroen" komandas pilots Sebastiens Lēbs. Otrajā vietā līdz pat pēdējai dienai turējās "Subaru" komandas pilots Peters Solbergs, taču mašīnas tehniskas neveiksmes dēļ, viņš bija spiests izstāties. Tas nozīmēja to, ka uz otro vietu pakāpās Atkinsons, kurš arī savu vietu godam nosargāja.

"Kārtējais goda pjedestāls mums un komandai ir fantastisks rezultāts," iesāk austrālietis. "Saprašanās ar mašīnu bija vienkārši lieliska un bija patīkami ar to braukt. Varēju braukt ātri un bez kļūdām. Šis rezultāts ir pateicoties tam, ka mēs vairākus gadus strādājām un attīstījāmies. Vēl ir ko uzlabot, bet nu jau mēs varam būt tikpat ātri kā līderi. Neatpaliekam no viņiem vairs daudz un arī uzvaras vairs nav tālu."

"Ļoti žēl, ka Solbergam tā nepaveicās," turpina Atkinsons. "Viņam gāja tik labi un mums vajadzēja finišēt pirmajā trijniekā ar abām mašīnām. Būtu patīkami, ka uz goda pjedestāla būtu divi "Subaru" komandas piloti. Tiešām žēl Solberga."

Izmantotie resursi:
crash.net

  -4 [+] [-]

, 2008-04-02 00:33, pirms 16 gadiem
subaru var iet ieskrieties,tad labāk braukt ar zaz,ziguli riteni invalidku vai opeli...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja