Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2954, Did:0, useCase: 3

Beļģijas GP bez Jonasa: kvalifikācijā ātrākais Zēvers

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

Beļģijas GP bez Jonasa: kvalifikācijā ātrākais Zēvers
Džeremijs Zēvers. Foto: mxgp.com

Šajā nedēļas nogalē Beļģijā norisinās jau 14. pasaules čempionāta posms motokrosā. Piloti tiekas vienuviet Lommelas trasē, lai cīnītos par godalgām un svarīgiem punktiem kopvērtējumā.

Sacensības gan izlaiž latviešu pilots un komandas ''Standing Construct Husqvarna'' pārstāvis Pauls Jonass. Iepriekšējā posmā Jonass piedzīvoja neveiksmīgu kritienu, kura rezultātā tika sagriezta roka. Tā sāka asiņot un spēcīgas asiņošanas rezultātā viņš nebija spējīgs sacīkstes turpināt.

Jonasam tika veikti izmeklējumi, kuros tika konstatēts, ka tikai laimīgā kārtā latvietis izvairījies no nervu vai muskuļu bojājumiem. Brūce gan esot pārāk dziļa, tāpēc ārstu ieteikums bija izlaist Beļģijas posmu.

Kvalifikācijas braucienā pirmais bija pagājušā posma uzvarētājs Džeremijs Zēvers. Otrais finišēja kopvērtējuma līderis Tims Gajsers, kurš no līdera atpalika par 5.4 sekundēm. Labāko trijnieku tikmēr noslēdza spāņu pilots Horhe Prado.

MX2 ieskaitē kvalifikācijā ātrākais tikmēr bija Kajs De Volfs. Otrais finišēja Tibolts Benistants, kamēr trešo vietu iekaroja Jago Gērtss.

Abu klašu galvenie braucieni paredzēti jau rīt. Nākamais posms tikmēr ir plānots jau 7. augustā, kad piloti tiksies Zviedrijā. Jonasa dalība posmā vēl nav nedz apstiprināta, nedz arī noliegta.

Šosezon PČ ietvaros būs 18 posmi, kas nozīmē, ka pēc šī etapa paredzēti vēl četri, kā arī Nāciju kauss motokrosā. Pagaidām, Jonass ieņem astoto pozīciju kopvērtējumā, taču pēc šī posma viņš, visticamāk, nokritīs vietu zemāk.

     [+] [-]

, 2022-07-23 21:28, pirms 2 gadiem
Pēc šī posma būs tikai kopvērtējymā top 9vietā. Un ar vien grutāk bus ielazties top 7. Čaļi mauc pēc tādām traumām , kur citi mēnesi vēl gulētu gultā. Diemžēl Jonass var cerēt uz labām vietām ja pārējie nemauc uz 100%. . Bet veiksmi sezonas noslēguma daļā

     [+] [-]

, 2022-07-23 21:37, pirms 2 gadiem
Vai tiešām viņš ir Zēvers. Pagājušajā sezonā viņš bija gan Sēvers , gan Zīvers 😂🤣

     [+] [-]

, 2022-07-23 21:45, pirms 2 gadiem
Un to ,ka jaunākais Reišulis pirmajā braucienā 2,vecākais 4 ne vārda