Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

"Yamaha" komandā MXGP klasē nākamgad varētu startēt Reno, Gērtss un Vlānderens

Juris Grīns
Juris Grīns

"Yamaha" komandā MXGP klasē nākamgad varētu startēt Reno, Gērtss un Vlānderens
Foto: Yamaha Motor Europe

Starpsezonā gaidāmas izmaiņas MXGP komandās un to sastāvos. Pamatīgi mainīsies situācija "Yamaha" rūpnīcas nometnē, kur pasaules motokrosa čempionāta vadošajā klasē to nākamgad varētu pārstāvēt ne vien Maksims Reno un Jago Gērtss, bet arī Kalvins Vlānderens.

Vēl šosezon "Yamaha" rūpnīcu MXGP pārstāvēja "Wilvo" komanda, taču nākamgad to visticamāk darīs "Kemea" vienība, kas jau rūpējas par Japānas ražotāja gaitām MX2 klasē. Gaidāmas izmaiņas arī braucēju sastāvā.

Džeremijs Sīvers nākamgad startēs "Kawasaki" vienībā, kur nomainīs Mičelu Evansu, kļūstot par komandas biedru Romēnam Fevram. Savukārt Glens Koldenhofs nākamajā gadā, iespējams, brauks ar "Fantic" motociklu. Šīs rūpnīcas komanda nākamgad gatavojas startēt MXGP klasē, un par tās gaitām visticamāk rūpēsies "Wilvo", kas līdz šim sadarbojās ar "Kawasaki". Otrs "Fantic" braucējs MXGP varētu būt Roans van de Mūsdijks, kurš līdz šim MX2 klasē pārstāvēja "Nestaan Husqvarna" rūpnīcas komandu.

"Kemea" pārraudzītajā "Yamaha" komandā MXGP kategorijā nākamgad paliks Maksims Reno, kuram tā būs trešā sezona lielajā klasē. Tikmēr uz MXGP pāries Jago Gērtss, kurš pēdējās sezonās bijis viens no MX2 klases līderiem. Savukārt kā trešais braucējs varētu būt Kalvins Vlānderens, kas gan oficiāli vēl nav paziņots. Zināms, ka nedēļās nogalē notikušais pasaules čempionāta finālposms Lielbritānijā bija viņa pēdējās sacensības "Gebben van Venrooy Yamaha" komandā.

Izmantotie resursi:
GateDrop.com - Get the jump on Motocross &...

     [+] [-]

, 2023-09-29 14:00, pirms 9 mēnešiem
wilco apkalpo gan Yamahu, gan Kawasaki? Laikam kļūda