Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

"Suzuki" atlaiž Vermulenu

"Suzuki" atlaiž Vermulenu
Kriss Vermulens
Foto: Digital

Lai arī nesen "Moto GP" komanda "Suzuki" pagarināja līgumu ar Lorisu Kapirosi, vakar komanda paziņoja, ka pēc šīs sezonas komandu pametīs otrs pilots Kriss Vermulens.

Jau rakstījām, ka 36 gadus vecais "Moto GP" komandas "Suzuki" braucējs Loriss Kapirosi uz vienu sezonu pagarināja līgumu ar "Suzuki" komandu. ''Viņi tic man, un tas ir svarīgi. Tas arī man lika izvēlēties pagarināt līgumu,'' savu izvēli vakar komentēja Kapirosi.

Tagad kļuvis zināms, ka Vermulena vietā brauks 250 cm3 klases braucējs Alvaro Bautista, kurš pašlaik savā klasē ar 160 punktiem kopvērtējumā ieņem otro vietu.

"Šis paziņojums nozīmē to, ka "Suzuki" un Vermulens 2010.gadā nestrādās kopā," saka komandas šefs Pauls Denings. "Gan mēs, gan komandas galvenais atbalstītājs "Rizla" novēlam Krisam visu to labāko nākotnē. Viņš bija īsts profesionālis, lai arī lietas mums negāja kā gribētos."

"Ceram, ka Kapirosi kopā ar jauno Bautistu būs lieliskas partnerattiecības. Kapirosi ir lielisks komandas cilvēks, kurš noteikti negribēs piekāpties jaunākam puisim."

"Moto GP" kopvērtējumā Vermulens šobrīd ar 72 punktiem atrodas uzreiz aiz sava komandas biedra Kapirosi.

Izmantotie resursi:
autosport.com