Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Latvijā šajā sezonā varētu notikt divi MXGP posmi

Andrejs Siliņš

Latvijā šajā sezonā varētu notikt divi MXGP posmi
Kristers Serģis. Foto: Jānis Pastars, mxphoto.lv

Lai gan sākotnēji Latvijā bija ieplānots viens MXGP šīs sezonas posms, koronavīrusa pandēmijas izraisīto seku dēļ pie mums varētu notikt pat divi posmi. Tiesa, pagaidām viss notiekot tikai runu līmenī, tāpēc droši apgalvot par divu posmu rīkošanu Latvijā vēl nevar.

Tiek solīts, ka jaunais MXGP kalendārs tiks publiskots līdz jūnija beigām, un mxvice.com pieļauj, ka sezona varētu atsākties ar diviem posmiem Latvijā. "Latvija acīmredzami ir lieliska vieta, lai izmēģinātu dubultposmu, rasi izmantojot abos virzienos, kā tas jau ticis darīts iepriekš," vietnē mxvice.com raksta Luiss Filipss.

Ziņu aģentūrai LETA sacensību organizators Kristers Serģis norādījis, ka pagaidām viss esot tikai sarunu līmenī, tāpēc pāragrus secinājumus izdarīt nevajadzētu. Tas, vai dubultposms Latvijā notikšot, esot atkarīgs no daudzām lietām, to skaitā Veselības ministrijas pieņemtajiem lēmumiem.

Pēc pirmajiem diviem sezonas posmiem koronavīrusa pandēmijas dēļ sezona tika pārtraukta. Nākamajam posmam bija jānorit Krievijā, taču tas pārcelts uz rudeni. Ķegumā posmam sākotnējā kalendārā bija jānotiek 14. jūnijā, bet tagad posma norise pārcelta uz 9. augustu. Tiesa, arī šis datums vēl varot mainīties.

Latvijas vadošais motobraucējs Pauls Jonass pirmajos sezonas posmos Lielbritānijā un Nīderlandē izcīnīja attiecīgi 18. un 12. vietu. Nesen jau vēstījām, ka Jonass treniņā piedzīvojis kritienu, kurā iedzīvojies vairākos lūzumos. Pats sportists pavēstījis, ka ārsti rekomendējuši rehabilitāciju, un tikai tad būs iespējams atgriezties uz motocikla.

Izmantotie resursi:
https://www.mxvice.com/134722/bites...
Sarunu līmenī tiek apspriests jautājums par...