Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristaps Klaužs

Youthstream prezidents: "Posms Ķegumā - viens no skaistākajiem pasaulē"

Youthstream prezidents: "Posms Ķegumā - viens no skaistākajiem pasaulē"
Džuzepe Longo (otrais no kreisās), Valdis Dombrovskis (trešais no labās) un Salvis Freimanis (otrais no labās)
Foto: www.motocrossmx1.com

Vakar Ķeguma mototrasē "Zelta zirgs" noslēdzās Pasaules MX1 un MX2 motokrosa čempionāta Latvijas ''Grand Prix'' posms. Pēc uzvaras motokrosa atbildīgās amatpersonas "Zelta zirgs" trasei veltīja ļoti atzinīgus vārdus.

Atgādināsim, ka vakar prestižajā MX1 klasē divu braucienu summā nepārspēts palika ''Rockstar Teka Suzuki World MX1'' komandas pilots Klements Desalle. Otrajā vietā ierindojās kopvērtējuma līderis Antonio Kairoli, bet trešais palika Stīvs Ramons.

''Gribu pateikties Latvijas ministru prezidentam Valdim Dombrovskim un visai Latvijas valdībai par lielo atbalstu,'' iesāk Youthstream prezidents Džuzepe Longo. ''Sacensību organizatori paveikuši fantastisku darbu un šis ir viens no skaistākajiem posmiem pasaulē. Gribētu noteikti pateikties Latvijas līdzjutējiem un citiem atbalstītājiem. Mēs ļoti ticam, ka šī trase mūsu čempionātā būs vēl ilgu laiku. Mēs runājam par to, lai motokrosu šeit varētu rīkot katru gadu un, lai jau tuvākajā laikā šeit notiktu Nāciju kauss motokrosā.''

''Paldies valdībai par atbalstu un uzticību,'' iesāk Baltijas Kausa fonda vadītājs Salvis Freimanis. ''Ceram, ka kopā mēs varēsim panākt, lai šeit Ķegumā norisinātos Nāciju kauss motokrosā. Ja šāds pasākums notiktu, tad tas būtu kaut kas vienreizējs. Tas būs iespējamas tikai tad, ja mēs strādāsim kopā, un ticu, ka mums tas izdosies.''

Izmantotie resursi:
motocrossmx1.com


, 2010-06-28 09:38, pirms 14 gadiem
Patīkami
, 2010-06-28 10:10, pirms 14 gadiem
vēl jau ar laiciņu arī paveicās, un karstasinīgie igauņi arī par nelielu ambrāžu parūpējās. super nedēļas nogale.
, 2010-06-28 10:59, pirms 14 gadiem
Man patika 9 balles no 10! Komentetajs anglu mele uz 2 klases limeni vilka!
, 2010-06-28 12:06, pirms 14 gadiem
ka jau parasti, bija vnk super, tikai gan saule vareja but mazak, jo pardegu tiesajot krosu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-06-28 14:54, pirms 14 gadiem
Dzimmiy rakstīja: Man patika 9 balles no 10! Komentetajs anglu mele uz 2 klases limeni vilka!
man visu laiku bija kauns par angļu valodas komentētāju... skumji, ka nevar atrast cilvēku ar tiešām labām valodas zināšanām.

"the driver from french last the race in twenty oneth place!" nu wtf?
, 2010-06-28 19:19, pirms 14 gadiem
interesanti cik daudz skatītāju bija Ķegumā?
Kārlis Alberts Reišulis. Foto: no sportista arhīva

Kārlis Reišulis: "Slikts pirmais brauciens ar pārāk daudz kļūdām"

18. un 19. maijā Francijā, "St Jean d’Angely" mototrasē norisinājās Eiropas čempionāta EMX250 ceturtais un EMX125 piektais posms motokrosā. Šajā posmā startēja Kārlis Alberts Reišulis, kurš savā klasē divu braucienu summā ierindojās piektajā vietā, un Markuss Ozoliņš, kuram kopvērtējumā 14. vieta.
Pauls Jonass. Foto: mxgp.com

Jonass: "Kopumā nedēļas nogale izdevusies, sevišķi svētdiena"

Pagājušajā nedēļas nogalē, 18. un 19. maijā, Francijā, "St Jean d’Angely" mototrasē noskaidroti pasaules čempionāta septītā posma motokrosā uzvarētāji. Prestižajā MXGP klasē Pauls Jonass ("Standing Construct Honda MXGP Team") divu braucienu summā izcīnīja piekto vietu un saglabāja savu "Top 5" pozīciju sezonas kopvērtējumā.
Pauls Jonass. Foto: mxgp.com
34

Lietainajā Francijā Jonass trešais otrajā braucienā un piektais kopvērtējumā

Šodien MXGP posmu Francijā divu braucienu summā augsto piekto vietu izcīnīja latvietis Pauls Jonass, kurš to laikā ar piekto un trešo vietu ieguva 36 punktus. Pirmajā braucienā viņš no startā iegūtās devītās vietas pakāpās uz piekto, bet otrajā braucienā sarežģītos laikapstākļos ieņēma trešo vietu. Kopvērtējumā uzvarēja Tims Gajsers.