Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Rosi: ''Pēc MotoGP karjeras beigām noteikti nodarbošos ar autosportu''

Rosi: ''Pēc MotoGP karjeras beigām noteikti nodarbošos ar autosportu''
Valentīno Rosi pie rallija auto stūres
Foto: www.motoringunderground.com

Slavenais itāļu motosportists Valentīno Rosi atzinis, ka pēc MotoGP karjeras beigām viņš nolēmis pievērsties autosportam.

36 gadus vecais Rosi jau vairākas reizes ir apliecinājis to, ka pēc MotoGP karjeras beigām viņš gribētu startēt autosportā, ko viņš jau veiksmīgi ir darījis līdz šim, veicot gan dažādus testus, gan arī piedaloties rallija sacensībās.

Pēc Moncas rallija šova septiņkārtējais MotoGP čempions Rosi vēlreiz lika noprast par saviem plāniem saistībā ar autosportu. ''Man ir liela kaisle pret automašīnām, jo mans tēvs, beidzot startēt ar motocikliem, piedalījās rallijā. Man arī gribētos lielāku uzmanību pievērst auto sacensībām, kad beigšu MotoGP karjeru,'' stāsta Valentīno Rosi.

''Taču šobrīd es vēl pāris gadus gribu aizkavēties MotoGP, bet pēc karjeras beigām gan es noteikti pievērsīšos autosportam. Pagaidām gan nezinu, vai tas būs rallijs vai kāda cita disciplīna.''

Līdz šim Rosi četras reizes triumfējis Moncas rallija šovā, kā arī pie viņa labākajiem sasniegumiem jāpiemin 11.vieta 2006.gada Jaunzēlandes WRC rallijā, kā arī 12.pozīcija Velsas WRC rallijā 2008.gadā. Tāpat Rosi ir veicis testus ar ''Ferrari'' formulu.

Izmantotie resursi:
Motorsport.com: F1 News, MotoGP, Le Mans...

  +5 [+] [-]

, 2015-12-27 22:44, pirms 9 gadiem
Cilveks leģenda nekādi mesla lorenzo nestāv klāt viņam

  +1 [+] [-]

, 2015-12-27 22:56, pirms 9 gadiem
Emka3-95 rakstīja: Cilveks leģenda nekādi mesla lorenzo nestāv klāt viņam
Var tikai piekrist.

     [+] [-]

, 2015-12-28 01:22, pirms 9 gadiem
ja ir talants uz 2 riteņiem tad 4 nesagādā nekādas problēmas. Ortādi laikam gan nekas īpašs nesanāk

  -1 [+] [-]

, 2015-12-28 12:59, pirms 9 gadiem
Emka3-95 rakstīja: Cilveks leģenda nekādi mesla lorenzo nestāv klāt viņam
Mēsls esi tu! Lorenco ir 3kārtējs motogp čempions. Un ir ātrāks par leģendu Rossi.