Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Kapirosi pagarina līgumu ar "Suzuki"

Kapirosi pagarina līgumu ar "Suzuki"
Loriss Kapirosi
Foto: AP

36 gadus vecais "Moto GP" komandas "Suzuki" braucējs Loriss Kapirosi uz vienu sezonu pagarinājis līgumu ar "Suzuki" komandu.

"Līgumu pagarināju tāpēc, ka man braukšana joprojām sagādā jautrību un esmu atradis fantastisku komandu," saka sportists. "Man patīk komandas menedžeris, jo viņš ir lielisks puisis. Šeit tiešām jūtos labi."

Līguma pagarināšana nozīmē to, ka itāļu sportists, kurš 1998.gadā izcīnīja čempiontitulu 250 cm3 klasē, bet "Moto GP" līdz šim izcīnījis deviņas uzvaras, tagad brauks līdz 2010.gada sezonas beigām.

""Suzuki" ar mani gribēja līgumu pagarināt jau vairākas nedēļas iepriekš, taču es izvēlējos nogaidīt. Tagad redzu, ka viņi iegulda milzu pūles, viņi man dod pārliecību, kā arī viņi vēlas, lai es turpinu attīstīt "Suzuki" motociklu. Viņi tic man, un tas ir svarīgi. Tas arī man lika izvelēties pagarināt līgumu. Esmu pārliecināts, ka mums 2010.gadā būs konkurētspējīgs motocikls.''

Pašlaik Kapirosi ar izcīnītiem 77 punktiem kopvērtējumā ieņem devīto vietu.

Izmantotie resursi:
autosport.com

  -3 [+] [-]

, 2009-08-27 12:25, pirms 15 gadiem
a kur spēlē BK Ventspils bijušais spēlētājs Kapinos?