Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

VSB kanālā MotoGP sezonas pirmais posms - Kataras GP

VSB kanālā MotoGP sezonas pirmais posms - Kataras GP
Foto: AP/Scanpix

Sestdien, 28. martā, un svētdien, 29. martā, Viasat Sport Baltic (VSB) piedāvā MotoGP 2015. gada sezonas pirmā posma - Kataras "Grand Prix" izcīņas - tiešraides.

Svētdien ar Kataras Lielās Balvas izcīņu startē jaunā, jau 67. MotoGP sezona. Arī šosezon čempionātā paredzēti 18 posmi ar finišu novembra sākumā Valensijā. 22 gadus jaunais divkārtējais pasaules čempions MotoGP klasē Marks Markess aizstāvēs savus titulus cīņā ar komandas biedru Dani Pedrosu un Yamaha braucējiem Valentino Rosi un Horhi Lorenco. Turklāt cīņā ar pēdējo gadu vadošajām komandām gatavi iejaukties arī Ducati, Suzuki un Aprilia braucēji.

Tāls Meļķis, Viasat Sport Baltic komentētājs:

“Ar tradicionālo nakts sacīksti Katarā sākas arī jaunā MotoGP sezona. Un ar 100% pārliecību var teikt, ka tā būs tikpat aizraujoša, kā visas iepriekšējās, varbūt pat vairāk... Pirmssezonas testi jau likuši saprast, ka pēdējos gados vērojamajā Honda un Yamaha divcīņā būs jauni dalībnieki. Nedaudz pamainot tehniskos noteikumus, organizatori ir spējuši atrast "pareizo attīstības ceļu" Ducati, "svaigs un stiprs" izskatās Suzuki, zināmu intrigu rada Aprilia. Tas viss miksējas ar jaunu braucēju un komandu maiņu MotoGP 2015.gada versijā, kas tikai nostiprina interesi par pasaules motošosejas čempionātu. Arī Moto3 un Moto2 nodrošina baudāmas sacīkstes un kvalitatīvu braucēju pienesumu karaliskajai MotoGP... Tiksimies trasē, tiksimies Katarā!”

Aldis Putniņš, Viasat Sport Baltic komentētājs:

“MotoGP čempionāts arī šajā sezonā sāksies Katarā pie mākslīgā apgaismojuma. Un arī šajā sezonā par galveno favorītu var uzskatīt pasaules čempionu Marku Markesu, tomēr starpsezona pierādīja, ka Honda komandai uzradušies nopietni konkurenti. Yamaha ar Horhi Lorenco un Valentīno Rosi ierindā būs jānodemonstrē savs labākais sniegums, lai pārspētu Markesu, savukārt Ducati pamatīgi pārsteidza ziemas testos un noteikti pretendēs uz pirmo starta rindu katrā sacīkstē. Turklāt Losailas trases garajā taisnē jaunais Ducati Desmosedici GP15 varēs kārtīgi izlocīt muskuļus. Tostarp ļoti interesanti būs pavērot Suzuki un Aprilia spēku pirmajā sezonā pēc atgriešanās MotoGP apritē.”

MotoGP Kataras "Grand Prix" kanālā VSB

DatumsLaiksNotikums
28.martā18:45MotoGP treniņbraucieni
28.martā19:30MotoGP kvalifikācija
29.martā17:45Moto3
29.martā19:05Moto2
29.martā20:50MotoGP