Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Reišulis: "Šāda veida trasēs gribētu braukt vairāk"

Juris Grīns
Juris Grīns

Reišulis: "Šāda veida trasēs gribētu braukt vairāk"
Foto: mxgp.com

Pagājušajās brīvdienās, 20. un 21. jūlijā, Čehijā, Loketā startēja pasaules čempionāta 13. posms motokrosā. Uz starta devās trīs latviešu braucēji MXGP klasē – Edvards Bidzāns, kurš divu braucienu summā ierindojās 27. vietā un Uldis Freibergs, kurš ieņēma 29. vietu. Kārlis Alberts Reišulis MX2 klasē divu braucienu summā izcīnīja astoto vietu.

Pēc sacensībām Kārlis Alberts Reišulis ("Monster Energy Yamaha Factory Racing MX2") pastāstīja, ka viņam Čehijā veicās diezgan labi.

"Manuprāt, braukšana bija laba. Trase šķita ļoti tehniska un sarežģīta, bet kopumā man tā patika. Šāda veida trasēs gribētu braukt vairāk. Pirmajā braucienā izdevās normāls starts, tad nedaudz atkritu, bet atguvu savu ātrumu. Pēc tam saķēros ar braucēju, kurš mani dzina, es diezgan smagi nokritu, sasitu kāju. Otrais brauciens izvērtās daudz labāks. Bija ļoti labs starts, ilgi turējos otrajā, trešajā pozīcijā. Bija karsts, +30 °C, arī tas radīja nogurumu. Kopumā bija patīkama nedēļas nogale Čehijā. Tagad jau gatavojamies šai nedēļas nogalei, nākamajam posmam Beļģijā, Lommelā," stāsta Kārlis Alberts Reišulis.

Kopvērtējumā, pēc četriem MX2 posmiem, kuros startējis Kārlis Alberts Reišulis, viņš ir ieguvis 69 punktus un kopvērtējuma tabulā pakāpies jau uz 21. pozīciju.

Pasaules čempionāta 14. posms motokrosā norisināsies šajā nedēļas nogalē, 27. un 28. jūlijā, Beļģijā, Lommelā.

Visi rezutāti: https://results.mxgp.com/mxgp/stand...

Informāciju sagatavoja:
Luīze Vīksna (LaMSF preses sekretāre)