Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristaps Klaužs

Video: Trīs latviešu motosportistu neveiksmīgais treniņš

Gaužām neveiksmīgi motokrosa treniņš beidzās trīs latviešu motokrosa braucējiem. Pēc kļūdas sportists tramplīnā mainīja trajektoriju, kā rezultātā otrs sportists, tobrīd veicot lecienu, nepaspēja izvairīties no priekšā esošā sportista un uzleca viņam virsū. Taču tas nebija viss, jo pēc pāris sekundēm kāds cits braucējs ieskrēja priekšā nokritušajos sportistos.

Mairis Pumpurs. Foto: Andris Smilšarājs

Stelpes trasē Nacionālajā kausā "MX Pro" klasē uzvar Pumpurs

Sestdien, 1. jūnijā, Stelpē, “Pīlādžu” mototrasē noskaidroti Nacionālā kausa trešā posma motokrosā uzvarētāji.
Foto: AMA

Sekstons iespaidīgi uzvar Amerikas motokrosā, Dž. Lorensam posms neveiksmīgs

Čeiss Sekstons aizvadījis lielisku nedēļas nogali Amerikas motokrosa čempionātā, izcīnot uzvaras abos braucienos "Hangtown Motocross Classic" trasē Pleiservilā, Kalifornijā un kļūstot par jauno līderi sezonas kopvērtējumā pēc diviem posmiem.
Lukass Kūnens. Foto: João Ricardo Branco

Kūnens Vācijas posmā izcīna jau trešo MX2 uzvaru pēc kārtas

Uzvarot abos finālbraucienos, par pasaules motokrosa čempionāta Vācijas posma uzvarētāju MX2 klasē kļuvis "Husqvarna" komandas braucējs Lukass Kūnens.