Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Rosi apmierināts un gatavs jaunajai sezonai

Rosi apmierināts un gatavs jaunajai sezonai
Valentīno Rosi
Foto: Digitale/Scanpix

Aizvakar Katarā noslēdzās ''Moto GP'' pirmssezonas testi, pēc kuriem itālis Valentīno Rosi atzina, ka ir lieliskā formā un, ka viņš ir gatavs jaunajai sezonai.

Pēdējos trīs gadus Katarā nepārspēts palika austrālietis Keisijs Stouners. Pirms pēdējām divām testu dienām ātrākie laiki ziemas testos piederēja Rosi. Daudzi uzskatīja, ka pēdējos testos ātrākais būs Stouners, taču testu pirmajā dienā Rosi apliecināja, ka tā nav nejaušība, ka viņš ziemas pirmssezonas testos ir ātrākais. Pirmajā Kataras testu dienā Rosi uzrādīja 1:55.402 laiku, kas bija par 0,3 sekundēm ātrāks nekā Stouneram, taču jau otrajā dienā pārliecinoši ātrākais bija Stouners, kurš saviem konkurentiem neatstāja nekādas cerības, tādējādi apliecinot, ka šī ir viņa trase.

"Testi ir noslēgušies un esmu jaunās sezonas gaidās," pēc aizvadītajiem testiem apmierināti teica itālis. "Šajās sešās testu dienās bijām spēcīgi un ir patīkami, ka arī šeit, kur mēs līdz šim nebijām tik ātri, tagad esam konkurētspējīgi. Taču jāatzīst, ka testos esam braukuši tikai divās trasēs, tāpēc jāpaskatās kā mums ies citās vietās un, kā tur pielāgosies mūsu motocikls. Pats jūtos labi un esmu gatavs jaunajai sezonai."

''Esam priecīgi par aizvadītajiem testiem,'' saka ''Yamaha'' komandas boss Davide Brivio. ''Mēs bijām ātri Sepangas trasē, taču nezinājām, ko mēs īsti varam sagaidīt no šīs trases. Kā izrādās, esam par sekundi ātrāki nekā pagājušajā gadā. Tas ir satriecoši.''

Izmantotie resursi:
autosport.com

     [+] [-]

, 2010-03-22 17:17, pirms 14 gadiem
Forši ka apmierināts!!! Veicās!