Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Avārijā Maskavā gājis bojā superbaiku pilots Andreā Antonelli (+video)

Juris Grīns
Juris Grīns

Avārijā Maskavā gājis bojā superbaiku pilots Andreā Antonelli (+video)
Andreā Antonelli (1988-2013)
Foto: speedcafe.com

Svētdien superbaiku sacensībās Maskavā lietus apstākļos nāvējošu avāriju piedzīvija itāļu braucējs Andreā Antonelli.

"World Supersport" čempionāta sacensības sākās pastāvīgā lietū un avārija notika pirmā apļa pēdējā līkumā, kad avarēja Andreā Antonelli un Lorenco Canetti vadītie motocikli. Tiesneši pēc negadījuma sacīksti apturēja un atcēla visus turpmākās sacensības, kas šodien bija paredzētas nesen uzceltajā Krievijas trasē. Tostarp arī superbaiku pasaules čempionāta (WSBK) otro braucienu.

Antonelli slapjajā trasē nokrita no sava "Kawasaki" motocikla un Canelli nespēja izvairīties no 25 gadus vecā itāļa ķermeņa, uzbraucot tam virsū. Canelli negadījumā necieta, bet Antonelli tika nogādāts slimnīcā. Traumas bija pārāk smagas un sportists nomira.

Antonelli bija piedalījies 22 sacīkstēs "World Supersport" čempionātā. Kopvērtējumā viņš atradās septītajā vietā.

Lietus sākās jau WSBK pirmās sacīkstes laikā, kad uzvaru guva "BMW" rūpnīcas komandas braucējs Marko Melandri. Slidenajā trasē kritienu piedzīvoja vairāki vadošie braucēji.

Andreā Antonelli nāvējošā avārija Maskavā: