Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Karro pirms jaunās sezonas starta aicina kopā sagaidīt Ziemassvētkus

Karro pirms jaunās sezonas starta aicina kopā sagaidīt Ziemassvētkus
Matīss Karro
Foto: Vytautas Dranginis, VeeHouse

Latviešu motosportists Matīss Karro aicina visus 21. decembrī, plkst. 18:00, tirdzniecības parkā Alfa, veikala Sportland telpās jaukā un pozitīvā noskaņojumā kopīgi sagaidīt Ziemassvētkus. Šī būs pēdējā iespēja pirms jaunās motokrosa sezonas sākuma satikt un aprunāties ar sportistu.

Uzreiz pēc svētku nosvinēšanas un Jaunā gada sagaidīšanas Karro dosies uz Beļģiju, lai pievienotos savai jaunajai komandai ''24MX Honda Racing'', lai turpinātu aktīvi trenēties un gatavoties jaunajai sezonai, kurā sportists atgriezīsies augstākās raudzes sacensībās, startējot Pasaules čempionātā MXGP klasē.

Pasaules čempionāta sezonas sākums tiks atklāts jau 27. februārī ar sacensībām Katarā, taču pirms tam ar komandu tiks aizvadītas aktīvas treniņnometnes Spānijā un Itālijā, lai ne tikai stiprinātu fizisko formu, bet lai arī līdz pēdējam sīkumam varētu notestēt un pieslīpēt jauno sacensību tehniku.

Vairāk par Karro mērķiem, jauno komandu un visu pārējo varēs uzzināt, atnākot un satiekot sportistu klātienē, kur būs apskatāms arī Matīsa jaunās sezonas kaujas zirgs.

''Zirņi ar speķi un cūku šņukurs gan nebūs, bet tradicionālie Ziemassvētku gardumi būs Jūsu rīcībā. Varēs kopā bildēties, kā arī tikt pie autogrāfa vai vienkārši papļāpāt. Tāpat būs arī dāvanas no manas jaunās komandas un pārējiem maniem atbalstītājiem. Kā neliels pārsteigums lai paliek kliņģeris, kurš būs izveidots manas jaunās sezonas starta numura formā. Kādā? To varēs redzēt, atnākot uz pasākumu,'' saka Matīss Karro.