Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Rosi sūdzas par plecu, Lorenso sola pjedestālu

Rosi sūdzas par plecu, Lorenso sola pjedestālu
Valentīno Rosi
Foto: Scanpix Sweden

Piedāvājam jums "Moto GP" braucēju komentārus pēc vakar Katarā notikušā nakts kvalifikācijas brauciena, kurā ātrāko laiku uzrādīja eksčempions Keisijs Stouners no "Honda" vienības.

''Domāju, ka bez problēmām ar manu plecu, kas man šobrīd maksā apmēram piecas līdz sešas desmitdaļas, mēs kvalifikācijā varējām nokļūt otrajā starta rindā (pirmajā sešiniekā – aut.),'' iesāk Valentīno Rosi. ''Mēs esam uzlabojuši motocikla regulējumus, kas mums noteikti turpmāk ļaus būt ātrākiem. Kvalifikācijas beigās izmēģinājām mīkstā sastāva riepas, taču tad man vairs nebija spēka uzrādīt labāku rezultātu. Trasē bija dažas vietas, kurās nevarēju pabraukt tik ātri, cik gribētos. Jebkurā gadījumā, šis ir labs rezultāts. Pirms sacīkstes, kad veiksim iesildīšanās braucienus, šo to vēl izmēģināsim."

"Ļoti smaga un grūta kvalifikācija," iesāk Horhe Lorenso. "Trase bija labāka nekā pirms pāris dienām notiekošajos treniņos, tāpēc katrs braucējs uzlaboja savu apļa laiku. Mēs paveicām maksimumu. Esmu apmierināts ar paveikto, jo, ja kāds man pirms nedēļas teiktu, ka apli nobraukšu laikā 1:54.9, tad tam neticētu. Tagad esam uzrādījuši tādu laiku un startēsim no pirmās starta rindas. Domāju, ka sacīkstēs sasniegsim pjedestālu. Vismaz mēs noteikti tieksimies uz to."

"Šī ir pirmā reize šajā trasē, kad startēšu no pirmās starta rindas," saka Dani Pedrosa. "Šis jau man ir liels sasniegums, jo līdz šim parasti šeit esmu startējis no trešās starta rindas. Arī apļa laiki bija ātri, kas ir ļoti labi, taču tagad mums jākoncentrējas sacīkstēm. Ceru, ka pirmajās sacīkstēs uzrādīšu labu rezultātu. Motocikls strādā labi."

"Domāju, ka sezonas sākums ir tas, ko visvairāk gaidu," saka Keisijs Stouners. "Stabilitāte, ko mēs rādījām pirmssezonas testos, dod mums lielu pārliecību. Šī ir trase, kurā mēs jau iepriekš esam uzrādījuši labus rezultātus, tāpēc mēs tai nepievēršam lielu uzmanību. Komanda ir paveikusi lielisku darbu. Katrā treniņa sesijā mēs veicam nelielus uzlabojumus, tādējādi lēnām panākot to, ka motocikls ir tāds, ar kuru ir patīkami braukt. Uzskatu, ka sezonu nevar sākt vēl labāk."

Kataras ''Grand Prix'' kvalifikācijas rezultāti

VietaPilotsKomandaLaiks
1.Keisijs StounersHonda1.54.137
2.Dani PedrosaHonda+ 0.205
3.Horhe LorensoYamaha+ 0.810
4.Marko SimončelliGresini Honda+ 0.851
5.Bens SpīssYamaha+ 0.958
6.Hektors BarberaAspar Ducati+ 1.086
7.Andrea DoviciosoHonda+ 1.092
8.Kals KračlovsTech 3 Yamaha+ 1.441
9.Valentīno RosiDucati+ 1.500
10.Kolins EdvardssTech 3 Yamaha+ 1.510
11.Rendijs De PunjēPramac Ducati+ 1.519
12.Hiroši AojamaGresini Honda+ 1.587
13.Nikijs HaidensDucati+ 1.744
14.Loriss KapirosiPramac Ducati+ 2.186
15.Karels AbrahamsCardion Ducati+ 2.528
16.Toni EliassLCR Honda+ 3.855

Izmantotie resursi:
www.autosport.com

Kurš braucējs uzvarēs Katars GP sacīkstēs?

  • 39

  • 8

  • 4

  • 16

  • 1

  • 2