Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

MXGP čempionātā atgriežas spēcīgais "Kawasaki" braucējs Fevrs

Juris Grīns
Juris Grīns

MXGP čempionātā atgriežas spēcīgais "Kawasaki" braucējs Fevrs
Romēns Fevrs. Foto: Kawasaki

Pēc savainojuma izārstēšanas jau šajā nedēļas nogalē pasaules motokrosa čempionātā atgriezīsies "Kawasaki" rūpnīcas komandas braucējs Romēns Fevrs. Čehijas posmā uz starta stāsies arī daži citi braucēji, kas šogad pārcietuši traumas.

Fevrs kādu laiku nevarēja startēt īkšķa savainojuma dēļ. Lai gan ar šo traumu viņš spēja izcīnīt pjedestālu Francijas MXGP posmā, pēc tam sekojošajās sacensībās Vācijā sāpju dēļ nācās pārtraukt pirmo braucienu. Pasaules čempionātā posmā Ķegumā Fevrs vairs uz starta neizgāja.

Fevra atgriešanās atkal varētu izveidot "lielo četrinieku", kas šīs MXGP sezonas pirmajā trešdaļā cīnījās par titulu. Tagad to turpina Tims Gajsers, Horhe Prado un Džefrijs Herlingss.

Fevrs šogad vēl nav uzvarējis nevienā posmā, tikai vienā no finālbraucieniem Trentino. Pēc četru posmu izlaišanas viņš atgriežas čempionātā, atsākot cīņu no septītās pozīcijas kopvērtējumā. Cerības uz titulu gan vairs nav reālas. Otrs "Kawasaki" braucējs Džeremijs Sīvers ir piektais.

Tāpat Loketas trasē šonedēļ atgriežas Paula Jonasa komandas biedrs "Standing Construct Honda" vienībā Alberto Forato. Īsi pirms sezonas viņam jau tika veikta operācija, sportists startēja Argentīnā, bet, gatavojoties otrajam posmam Spānijā, treniņā smagi krita. Rezultātā tika lauztas astoņas ribas un bojāta plauša.

Augšstilba kaulu pirmajā šīs sezonas MXGP posmā lauza Brents van Doninks. Arī "JM Honda" komandas pārstāvis šonedēļ atgriežas uz starta.

Izmantotie resursi:
GateDrop.com - Get the jump on Motocross news