Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristaps Klaužs

Video: Jonasam debija pasaules motokrosa čempionātā beidzas ar kritienu un pāris šuvēm

Latviešu motosportists Pauls Jonass pagājušo svētdien Trentīno trasē Itālijā debitēja MX2 pasaules čempionāta posmā. Pirmajā braucienā 17 gadus vecais sportists ieņēma 12. vietu, bet diemžēl otrajā braucienā tika piedzīvots smags kritiens, kas beidzās ar pāris šuvēm uz elkoņa. "Nekas traks nav. Nākamajā posmā braukt varēšu un ceru, ka nedaudz savainotais elkonis man netraucēs,'' tā Pauls.
Jonass piedzīvo kritienu

Kārlis Neija. Foto: EMX

Neija un Lizanders izcīna punktus Eiropas čempionāta posmā Čehijā

Pagājušajā nedēļas nogalē, 1. un 2. jūnijā Čehijā, Kramolinā norisinājās Eiropas čempionāta trešais posms kvadriciklu motokrosā. Šajā posmā piedalījās Kārlis Neija ("Motosports Racing Team/Auseklis") un Kārlis Lizanders ("Saldus motoklubs").
Mairis Pumpurs. Foto: Andris Smilšarājs

Stelpes trasē Nacionālajā kausā "MX Pro" klasē uzvar Pumpurs

Sestdien, 1. jūnijā, Stelpē, “Pīlādžu” mototrasē noskaidroti Nacionālā kausa trešā posma motokrosā uzvarētāji.
Foto: AMA

Sekstons iespaidīgi uzvar Amerikas motokrosā, Dž. Lorensam posms neveiksmīgs

Čeiss Sekstons aizvadījis lielisku nedēļas nogali Amerikas motokrosa čempionātā, izcīnot uzvaras abos braucienos "Hangtown Motocross Classic" trasē Pleiservilā, Kalifornijā un kļūstot par jauno līderi sezonas kopvērtējumā pēc diviem posmiem.