Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Pedrosa atgriežas, mērķis - otrā vieta

Pedrosa atgriežas, mērķis - otrā vieta
Dani Pedrosa atgriežas
Foto: AFP/Scanpix

Spāņu ''Moto GP'' braucējs Dani Pedrosa pēc savainojuma izārstēšanas nolēmis atgriezties un startēt Austrālijas posmā.

Pirms neilga laika Motegi trasē notiekošajos treniņbraucienos kritienu piedzīvoja Dani Pedrosa, kurš trijās vietās salauza atslēgas kaulu. Pilots izlaida Japānas un arī Malaizijas posmu, tādējādi ļaujot par ''Moto GP'' čempionu šogad priekšlaicīgi kļūt Horhem Lorenso no ''Yamaha'' vienības. ''Man pēc šīs avārijas un operācijas joprojām ir stīvs plecs un kakls, tāpēc mans mērķis ir atgriezties uz Austrālijas posmu,'' pirms neilga laika teica sportists.

Šobrīd zināms, ka Pedrosa izies uz startu Austrālijas posmā. ''Tas bija smags lēmums nedoties uz Malaiziju, taču tagad uzskatu, ka tas bija pareizi, jo šajās dienās ir uzlabojusies mana veselība. Ar nepacietību gaidu, kad atkal varēšu braukt. Redzēsim, kā es jutīšos uz motocikla. Uz Austrāliju došos jau trešdien, lai varētu aklimatizēties un nedaudz atpūsties,'' saka Pedrosa.

''Zinu, ka Austrālijā būs ļoti grūti, jo trase ir prasīga. Lielu lomu šeit var arī spēlēt laika apstākļi. Taču jūtu, ka ir laiks atgriezties un braukt visaugstākajā līmenī, kāds tas bija pirms kritiena. Šobrīd čempions ir noskaidrots, taču viss vēl nav beidzies. Mans mērķis tagad ir nosargāt otro vietu un turpināt strādāt ar motociklu, lai mēs uz ziemas testiem būtu labā formā,'' tā Pedrosa.

Izmantotie resursi:
autosport.com - the authority on Formula One,...