Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Vēl viena latvieša pārstāvēta blakusvāģu ekipāža šķir sadarbību

Juris Grīns
Juris Grīns

Vēl viena latvieša pārstāvēta blakusvāģu ekipāža šķir sadarbību
Kerts Variks un Haralds Kurpnieks
Foto: motorsport.ee

Blakusvāģu motokrosa kantētājs Haralds Kurpnieks nākamgad neturpinās startēt kopā ar igauni Kertu Variku, un pašlaik nav ziņu, ko latviešu sportists darīs turpmāk.

Kerts Variks/Haralds Kurpnieks šogad regulāri startēja pasaules čempionāta posmos, kopvērtējumā gūstot 18. vietu. Savukārt Eiropas Nāciju kausa izcīņā ekipāža startēja Igaunijas komandas sastāvā, palīdzot tai izcīnīt augsto piekto vietu.

Variks paziņojis, ka 2016. gadā pasaules čempionātā turpinās startēt ar citu igauņu sportistu Māreku Millu, kurš savukārt līdz šim brauca kopā ar pilotu Gertu Gordejevu. Arī viņi šogad piedalījās pasaules čempionātā, kur guva 27. vietu, tāpat Gordejevs/Mills startēja Nāciju kausā, kā arī izcīnīja uzvaru Latvijas motokrosa čempionātā blakusvāģu klasē.

"Saprotu, ka tas ir nopietns lēmums," stāsta Kerts Variks. "Mēs izanalizējām aizvadītās sezonas nianses un secinājām, ka daudz labāk visu var organizēt, ja abi ekipāžas dalībnieki dzīvo Igaunijā. Protams, arī augsta motivācija ir ļoti svarīga. Varbūt tieši Variks/Mills būs nākamā gada pasaules čempioni..."

Jau ziņots, ka nākasezon Kaspars Stupelis startēs kopā ar beļģi Benu Adrijensenu, bet Elvijs Mucenieks brauks kopā ar citu beļģu pilotu Kristofu Santermansu.

Latvijā nākamgad plānots tikai viens pasaules čempionāta posms, kas notiks Stelpē, netālu no Bauskas.

Izmantotie resursi:
Jaunumi « Sākums - AutoEuro

     [+] [-]

, 2015-12-08 18:32, pirms 9 gadiem
Tā jau maz musējie tur palikuši.. Izskatās ka būs vēl švakāk... Pa spici jau laikam tik stupelis mauks