Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Grīns

Foto: Latvijas kausa pirmais posms Liepājā solo motokrosa klasēs

Svētdien, 3. aprīlī Liepājā, Laumas trasē norisinājās Latvijas kausa izcīņas pirmais posms solo motokrosā. Par uzvarētājiem savās klasēs kļuva Toms Macuks (MX Open), Artis Egle (35+), Didzis Gorbenko (25+), Reinis Čudarāns (A16+), Gundars Cibuļskis (Iesācēji), Rainers Žuks (MX125), Anna Stecjuka (Dāmas), igaunis Egerts Pihlaks (MX85), Jānis Kubuliņš (MX65) un Tomass Šaicāns (MX50). Foto: Jānis Pastars, LaMSF


Foto: WSC

Lielbāržiem tukša riepa un trešā vieta "Dutch Masters" motokrosā

Lai sagatavotos nedēļas nogalē gaidāmajam pasaules čempionāta otrajam posmam blakusbvāģu motokrosā, brāļi Daniels un Bruno Lielbārži ceturtdien, 9. maijā, startēja Nīderlandes atklātā čempionāta "Dutch Masters" sacensībās Hērdes trasē. Otrajā sacīkstē bija problēmas ar riepu un divu braucienu summā tika ieņemta trešā vieta "ONK Sidecar Masters" klasē.

Kušķis un Supe startēs "Hard Enduro" sacensībās Velsā

Šajā nedēļas nogalē, trīs dienu garumā, no 10.-12. maijam, Anglijā, Velsā norisināsies pasaules čempionāta pirmais posms "Valleys Hard Enduro", kam paralēli notiks ACU Anglijas Ekstrēmā enduro čempionāta sestais posms. Sacensībās no Latvijas savu dalību pieteikuši un uz starta dosies divi "Orange Racing Team" kluba komandas pārstāvji – "Hard Enduro" braucēji Kalvis Kušķis un Inguss Supe.
Foto: lamsf.lv

Apes trasē turpināsies Latvijas motokrosa čempionāts

Šajā nedēļas nogalē, 11. un 12. maijā Apē, Apes mototrasē norisināsies “Magmum” Latvijas čempionāta otrais posms motokrosā. Paralēli tam, notiks arī vienas no Eiropā vecākajām un tradīcijām bagātākajām sacensībām Eiropā – 51. “Vaidavas” kauss motokroArī Apes mototrase ir zināma visiem motokrosa braucējiem. Šeit Vaidavas kausa sacensības notiek kopš 1974. gada, neizlaižot nevienu sezonu. Ar to arī šis pasākums ir unikālas – “Vaidavas” kauss ir noticis visus šos 50 gadus pēc kārtas.sā.