Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Grīns

Lubānā norisināsies Latvijas kausa posms "Cross Country"

Lubānā norisināsies Latvijas kausa posms "Cross Country"
Foto: Facebook.com/endurosports

17. septembrī Madonas novadā, Lubānas mototrasē notiks Latvijas kausa piektais posms Cross Country.

Šī ir viena no jaunākajām trasēm, jo Lubānā Cross Country notiks otro reizi. Kopējo apli veido mototrase, kurā ir izveidoti tramplīni un meža posms, kurā sportistiem būs kārtīgi jāpastrādā, jo, kā sacensību organizators Guntis Klikučs stāsta: “nekāda “pastaiga” pa Lubānas trasi nav gaidāma. Būs visiem sportistiem ko darīt gan iesācējiem, gan arī ātrākajiem braucējiem. Gribētu sagaidīt, lai sacensību dienā būtu labi laikapstākļi un tad jau viss pārējais būs kārtībā. Pagājušajā gadā pēc posma no sportistiem saņēmām labas atsauksmes par trasi, šogad nolēmām, ka lielas izmaiņas neveiksmi, bet šādi tādi uzlabojumi dažās vietās būs. Pārējais viss norit pēc plāna – gatavojamies un ceram uz labu laiku. Visi laipni gaidīti Lubānā. Uz tikšanos trasē!”

Šī posma absolūtais uzvarētājs balvā saņems 300,- eiro no “Lubānas mototrase”.

Iepazīšanās aplis plkst. 8.00, pirmais starts plkst. 11.00.

Sacensību nolikums: https://www.lamsf.lv/cross-country/...

Reģistrācija: https://www.licences.lv/events?disc...

Skatītājiem ieejas maksa: 5,- eiro.

Informāciju sagatavoja:
LaMSF Enduro komisija


Pauls Jonass. Foto: MXGP
3

Sarežģītos laikapstākļos Jonass brauc stabili un sasniedz labāko rezultātu sezonā

Šodien MXGP piektā posma pirmajā braucienā Portugālē lietainos un ļoti sarežģītos laikapstākļos stabilu braucienu veica latvietis Pauls Jonass, kurš otro reizi sezonā kādā no braucieniem iekļuva labāko trijniekā, to noslēdzot otrajā vietā. Braucienā uzvarēja Tims Gajsers, bet tā laikā krita līdzšinējais kopvērtējuma līderis Horhe Prado. Otrais brauciens plkst. 19:00.
Kārlis Alberts Reišulis. Foto: Yamaha Racing
2

Latvieši EMX klasēs otrajā desmitā Eiropas čempionāta posmā

LETA. Latvijas motosportisti Markuss Ozoliņš, Jēkabs Kubuliņš un Kārlis Alberts Reišulis šajā nedēļas nogalē Portugālē Eiropas čempionāta trešā posma sacensībās 125 kubikcentimetru (EMX125) un 250 kubikcentimetru (EMX250) klasēs ieņēma vietas otrajā desmitā.
Pauls Jonass. Foto: @fullspectrum.media
3

Jonasam Portugāles kvalifikācijā 5. vieta, KārlimReišulim neveiksme 1. braucienā

Pauls Jonass (''Standing Construct Honda MXGP team'') sestdien izcīnīja 5.vietu Portugāles MXGP kvalifikācijā. Tikmēr neveiksmīgs pirmais brauciens EMX250 klasē padevās Kārlim Albertam Reišulim, kuram pirmajā braucienā 30.vieta.