Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2556, Did:0, useCase: 3

Ivo Šteinbergs: KTM motocikls Latvijas čempionātā nelika vilties

Ivo Šteinbergs: KTM motocikls Latvijas čempionātā nelika vilties
Ivo Šteinbergs

Aizvadītajā svētdienā Cēsu “Ezerkalnu” mototrasē norisinājās 2015.gada Latvijas čempionāta noslēguma posms jeb Superfināls, kurā tika noskaidroti šī gada MX1, MX2, MX125 un MX85 čempioni. Uz starta izgāja arī MX1 klases braucējs Ivo Šteinbergs no “CEC I.S. Racing” komandas, kurš Latvijas čempionātā kopvērtējumā ierindojās 4.vietā.

“Šī gada sezonu ir grūti salīdzināt ar pērno, jo pagājušajā gadā visās sacensībās nepiedalījos. Mērķis šogad ir sasniegts, ko varēju, to paveicu. Ar katru posmu rezultāti gāja uz augšu,” saka Šteinbergs.
“Varēju pacīnīties arī par trešo vietu kopvērtējumā, bet kā jau iepriekš izteicos, ne pārāk labi nobraucu Aizputē. Čempionāts bija interesants, piedalījās daudzi igauņu braucēji, kuri sastādīja konkurenci. No trasēm jāizceļ Dobele un pēdējais posms Cēsīs.”

Šteinbergam ar komandu vēl priekšā ir pēdējais posms “Superkausā”, kurš jau šonedēļ norisināsies Brocēnos, bet braucējs saka, ka priekšroka šogas tika dota Latvijas čempionātam.

“Koncentrējāmies uz braukšanu Latvijas čempionātā, bet tagad vēl jāsper pēdējais solis “Superkausā”. Saldus trase man patīk un kārtējo reizi mūs sagaida šovs. To, vai komandas atbalstītāji ir apmierināti ar rezultātiem varēs secināt pēc pēdējām sacensībām, kad droši vien arī būs tikšanās ar viņiem, bet katrs no komandas izvirzīja savus mērķus un gāja soli pa solim uz priekšu. Katram noteikti jāizvērtē savi rezultāti. Ar tehniku šosezon viss ir bijis kārtībā un KTM motocikls nelika vilties. Protams, pasaules čempionātā visi motocikli ir labi sagatavoti un lielu atšķirību nav, bet uzskatu, KTM ar dažiem knifiem ir priekšā saviem konkurentiem. Katrs braucējs izcels savu moci, bet man tiešām nav par ko sūdzēties,” norāda Šteinbergs.

Kopvērtējumā no trešajā vietā esošā Toma Macuka Šteinbergs atpalika par 24 punktiem, bet tuvākais sekotājs “CEC I.S. Racing” pārstāvim bija Gints Filipsons, kurš atpalika par 21 punktu.
Nākamās sacensības komandai paredzētas šonedēļ, kad Brocēnu novada “Bērzu” mototrasē norisināsies “Superkausa” pēdējais posms.

Preses relīzi sagatavoja CEC I.S. Racing komanda