Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Sezonas sākumu izlaidušais Fetels pielaists nākamajam posmam Austrālijā

Agris Suveizda

Sezonas sākumu izlaidušais Fetels pielaists nākamajam posmam Austrālijā
Sebastians Fetels. Foto: Imago/Every Second Media/Scanpix

LETA--AFP. Četrkārtējais Pirmās formulas (F-1) čempions vācietis Sebastians Fetels ir ticis pielaists dalībai nākamnedēļ gaidāmajā Austrālijas "Grand Prix" izcīņā.

Pēc saslimšanas ar Covid-19 viņš izlaida sezonas pirmās divas sacīkstes. Fetela pārstāvētā "Aston Martin" komanda apstiprināja, ka 34 gadus vecais pilots drīkstēs startēt sacīkstēs Melburnā.

"Esam priecīgi apstiprināt, ka Fetels ir gatavs sacensībām un Melburnā stāsies līdzās kanādietim Lensam Strolam, lai uzsāktu savu 2022.gada F-1 sezonu Austrālijas "Grand Prix," savā "Twitter" kontā raksta Lielbritānijā bāzētā komanda.

Pēc vājā sezonas sākuma "Aston Martin" komanda pagaidām ir bez izcīnītiem punktiem. Fetela aizstājējs, rezerves pilots vācietis Niko Hilkenbergs pirmajā posmā Bahreinā finišēja 17.vietā, bet Saūda Arābijā - 12.vietā. Daudz labāk nav klājies arī Strolam - attiecīgi 12. un 13.vieta.

Izmantotie resursi:
LETA