Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Marko: "Fetels atkal un atkal zvanīja, interesējoties par vietu "Red Bull" komandā"

Juris Grīns
Juris Grīns

Marko: "Fetels atkal un atkal zvanīja, interesējoties par vietu "Red Bull" komandā"
Sebastians Fetels. Foto: Motorsport.com

Sebastians Fetels aktīvi interesējies par iespēju 2025. gada sezonā startēt "Red Bull" komandā, tomēr saņēmis atraidījumu, atklājis Helmuts Marko.

Par Fetela iespējamo atgriešanos F1 čempionātā runāts jau kādu laiku, taču šobrīd arvien vairāk izskatās, ka tam tomēr nebūs lemts notikt. Pirms dažām nedēļām Imolā, kur notika kārtējais posms, ar četrkārtējo čempionu aprunājās bijušais pilots un tagadējais sacīkšu apskatnieks Kristians Danners. Pēc viņa vārdiem, Fetels saprot, ka F1 braucēja karjera ir noslēgusies.

"Pirmkārt, viņš droši vien pamanīja, ka par viņu nav milzīga interese," medijs "motorsport-magazin.com" citē Danneru, kurš atzina, ka Fetels arī šobrīd vairs nav tik labā fiziskā formā kā iepriekš. "Viņš var daudz trenēties, tomēr realitāte runā pati par sevi."

Šobrīd "Red Bull" komanda, kurā Fetels izcīnīja visus savus četrus titulus, aizvien nav apstiprinājusi Serhio Peresu uz nākamo sezonu. Pilotu programmas vadītājs Helmuts Marko atklājis, ka šo vietu bija iekārojis arī Fetels.

"Viņš par to jautāja, zvanot atkal un atkal," intervijā "formel1.de" neslēpa Marko. "Bet, tā kā tad viņa komandas biedrs būtu Makss Verstapens, nedomāju, ka Sebastianam šis laiks būtu patīkams. Ja vien esmu labi informēts, lietas vairāk virzās "Porsche" virzienā. Izturības sacīkstes viņam, manuprāt, būtu laba alternatīva."

Pirms kāda laika Fetels aizvadīja testus ar "Porsche" komandas Lemānas prototipu, liekot saprast, ka šis ir viens no vācu autosportista iespējamajiem nākotnes variantiem, ja viņš nolems atgriezties trasē.

Izmantotie resursi:
www.f1.lv

     [+] [-]

, 2024-05-31 11:32, pirms 4 nedēļām
Es arī gribētu braukt Red Bull komandā, tik nezinu, kam piezvanīt, domāju esmu ļoti labs 🤣