Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Hamiltons: "Mediji mani atkal atbalstīs!"

Hamiltons: "Mediji mani atkal atbalstīs!"
Luiss Hamiltons
Foto: AFP

Pirmās formulas pilots Luiss Hamiltons ir pārliecināts, ka, ja viņam izdosies demonstrēt labu sniegumu turpmākajās sacensībās, masu mediji pārtrauks viņa kritizēšanu un atkal sniegs tikpat lielu atbalstu kā līdz šim.

"McLaren" pārstāvošais Hamiltons tika daudz kritizēts savas dzimtenes - Lielbritānijas medijos pēc muļķīgās avārijas Kanādas Lielās balvas izcīņas laikā, kā arī pēc Francijas Lielās balvas izcīņā saņemtā soda pašā sacīkšu sākumā. Pēdējo posmu neveiksmes atmetušas Hamiltonu uz ceturto vietu pilotu kopvērtējumā, desmit punktus aiz līdera Felipes Massas.

Hamiltons intervijā "BBC Radio 5" atzinis, ka viņam ne pārāk patīk žurnālistu klātbūtne uzreiz pēc izkāpšanas no mašīnas: "Es esmu noguris pēc pusotru stundu gara sacensību brauciena, un no manis tiek gaidīts, lai es uzreiz izkāpju no mašīnas un sāku runāt? Sasodīts, esmu noguris un man vispirms gribas padzerties!"

Tomēr Hamiltons ir pārliecināts, ka viss nostāsies savās vietās pēc rezultātu uzlabošanās: "Es jūtu, ka mediji mani ir daudz atbalstījuši, sevišķi pagājušajā gadā un gatavojoties jaunajai sezonai. Zinu, ka mani rezultāti uzlabosies, un, kad tas notiks, viņi atgriezīsies manā pusē un turpinās mani atbalstīt!"

Izmantotie resursi:
autosport.com