Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Latvijas jaunieši aizņem pjedestālu Eiropas ātrumlaivu čempionātā

Jānis Pārums

Šodien 27. jūnijā Maskavā norisinājās Eiropas čempionāts ātrumlaivām JT 250 klasē. Šajās sacensībās pirmo vietu, kā arī Eiropas čempiona titulu, ieguva "Riga Powerboat Team" jaunākais pilots Maksimiliāns Tučkovs.

Latvieši šogad ir bijuši ļoti spēcīgi jauniešu klasē. 16 dalībnieku konkurencē pirmajās trijās vietās ierindojas Latviešu sportisti. Iegūstot pirmo vietu, savu augstāko sasniegumu karjerā izcīnījis "Riga Powerboat Team" pilots Maksimiliāns Tučkovs, otrajā vietā palika Ņikita Lijcs no sporta kluba "Jūrmala", trešais finišēja Ivo Egle no Alūksnes ūdenssporta kluba.

Maksimiliāns piedalījies arī iepriekšējos Eiropas Čempionātos, taču vienmēr ir mazliet pietrūcis, lai gūtu godalgotas vietas. Šī gada sacensību sasniegums bijis gandrīz vai negaidīts, taču komandas biedri apstiprina, ka puisis ir progresējis un meistarība ir augusi. Par panākumiem visi ir priecīgi, kas ir motivācija gūt labu sniegumu arī turpmākajā ātrumlaivu pilota karjerā.

Papildus JT 250 klases sacensībām, Polijā norisinās arī Eiropas Čempionāts ātrumlaivām O 500 klasē, kurā piedalās arī „Riga Powerboat Team” pilots Zigfrīds Bitainis. Zigfrīds vakardienas kvalifikācijas braucienos izcīnījis trešo starta vietu, taču sacensību finālbrauciens vēl nav noslēdzies.

Informāciju sagatavoja
Riga Powerboat Team

     [+] [-]

, 2010-06-27 21:36, pirms 14 gadiem
Malacis Max!!! Apsveicu!