Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Publicēti attēli ar iespējamo F1 spēkratu izskatu 2021. gadā

Juris Grīns
Juris Grīns

Atklātībā nonākuši attēli ar to, kā varētu izskatīties "Formula 1" sacīkšu automašīnas 2021. gada sezonā, kad plānots ieviest jaunus tehniskos noteikumus.

Lai gan šobrīd par to, kādiem īsti jābūt jaunajiem noteikumiem, vēl tiek diskutēts ar komandām un apstiprināti tie varētu tikt vasarā, konkrēta vīzija F1 čempionāta īpašniekiem jau ir.

Izmaiņas tiks veiktas ar mērķi ne vien padarīt sacīkstes aizraujošākas, bet arī samazināt komandu izmaksas.

Attēli, kas publiskoti internetā, acīm redzot, balstīti uz vienu no šīm vīzijām. Skaidri redzams, ka plānotais spēkratu izskats varētu krietni atšķirties no tagadējā, taču tā tam arī būtu jābūt, ņemot vērā to, cik grandiozas plānotas izmaiņas. Vai F1 bolīdi jau aiznākamajā sezonā izskatīsies tieši šādi, to pašlaik vēl nevar droši apgalvot.

     [+] [-]

, 2019-03-27 10:38, pirms 6 gadiem
Velk uz indycar no priekšas! Galīgi garām!

     [+] [-]

, 2019-03-27 12:03, pirms 6 gadiem
EUcerin rakstīja: Velk uz indycar no priekšas! Galīgi garām!
Nav tas galīgi garām - IndyCar formulas lielāko piespiedējspēku dabū mašīnas apakšpusē - vieglāk sekot citiem, neparedzamākas sacīsktes u.t.t

     [+] [-]

, 2019-03-27 12:12, pirms 6 gadiem
Bildēm kvalitāte diezgan miskastīga. Nesaprotu kāpēc jāliek pusgreizi logo un Fetela ķivere?
Šāds esot modelis ar ko dotajā mirklī darbojas komandas - pēta, analizē, dod savus ieteikumus.
';