Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Eklstouns ar divu komandu vadītājiem spriež par jauna F1 čempionāta izveidi

Juris Grīns
Juris Grīns

Eklstouns ar divu komandu vadītājiem spriež par jauna F1 čempionāta izveidi
Foto: SportPesa Racing Point F1 Team

Bijušais F1 pasaules čempionāta boss Bernijs Eklstouns atklājis, ka pirms šīs sezonas ticies uz pārrunām ar divu komandu vadītājiem, lai apspriestu iespējas izveidot alternatīvu sacīkšu seriālu.

Laikā, kad Barselonā tika aizvadīti oficiālie pirmssezonas testi, uz Eklstouna mājām Šveicē bija devušies "Mercedes" vadītājs Toto Volfs, kā arī Lorenss Strols, kurš nesen kopā ar partneriem iegādājās "Force India" komandu, šobrīd jau zināmu ar nosaukumu "Racing Point". Tāpat sarunās piedalījās bijušais "Ferrari" prezidents Luka di Montedzemolo, lai gan neviens no tagadējiem šīs komandas pārstāvjiem klāt nebija.

Ideja par alternatīva F1 seriāla izveidi virmoja gaisā jau laikos, kad pie čempionāta stūres vēl atradās pats Eklstouns. Lai gan šādas sarunas notikušas arī tagad, viņš pats tomēr šaubās, vai alternatīva F1 čempionāta izveide realizēsies.

"Es nedomāju, ka tas kaut kad notiks," saka pieredzes bagātais brits. "Nedomāju, ka viņi visi tam varētu piekrist. Vajadzētu, lai tam piekrīt sacīkšu rīkotāji un pārējie. Problēma ar šo visu ir tā, ka cilvēki sasēžas pie galda un tikai runā, runā, runā. Brīdī, kad ir jāsāk darīt, daudzi no viņiem pazūd."

Šodien visu desmit F1 komandu pārstāvji Londonā tiekas ar Starptautisko Automobiļu federāciju (FIA) un pasaules čempionāta komerciālo tiesību īpašniekiem "Liberty Media", kas tiem prezentēs savu vīziju par to, kā šīm sacīkstēm būtu jāizskatās no 2021. gada, kad plānotas vērienīgas izmaiņas. Šīm izmaiņām jābūt apstiprinātām jau jūnijā, taču daudzi izteikuši bažas, vai "Liberty Media" spēs apmierināt komandu un līdzjutēju vēlmes.

Izmantotie resursi:
Google

     [+] [-]

, 2019-03-26 16:15, pirms 6 gadiem
Virsrakstā Eklstouns spriež par jauna čempionāta izveidi, bet rakstā pats noliedz to. 😂😂😂

     [+] [-]

, 2019-03-26 16:34, pirms 6 gadiem
Kas tie te par murgiem sarakstīti. :d

     [+] [-]

, 2019-03-26 17:24, pirms 6 gadiem
Es pied😁ršu šito kas palaiž baumas portālā!

Momentāli atlaistu!!!

     [+] [-]

, 2019-03-26 18:21, pirms 6 gadiem
Eklstons malacis. Iesmērēja pa miljardu amerikāniem seriālu kir tagad nolikvidēs un uztaisīs savējo.

     [+] [-]

, 2019-03-26 18:35, pirms 6 gadiem
https://www.racefans.net/2019/03/26...
Nu šeit ir oriģināls. "Veci čomi" tikušies, apsprieduši ideju kā tādu un nonākuši pie secinājuma, ka nekas tāds neizdosies. Cik neveiksmīgs tas raksts ir angliski, tik sūdīgi iztulkots latviski.