Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Kvjats atgriezīsies "Red Bull" komandā?

Juris Grīns
Juris Grīns

Kvjats atgriezīsies "Red Bull" komandā?
Daņils Kvjats. Foto: Scuderia Toro Rosso

Pēc tam, kad F1 pilotam Pjēram Gaslī arī Francijas "Grand Prix" nedēļas nogale savā dzimtenē izvērsās sarežģīta un ne bez veiksmes izdevās tikt pie viena punkta, pastiprinājušās runas par to, ka vēl pirms šīs sezonas beigām viņš varētu aiziet no "Red Bull Racing" komandas.

Makss Verstapens šogad ir stabils "Top 5" braucējs, kādā no pirmajām piecām pozīcijām finišējot visos aizvadītajos astoņos posmos, kamēr Gaslī, kuram šī ir pirmā sezona komandā, lai gan regulāri iegūst punktus, drīzāk cīnās pirmā desmitnieka lejasdaļā. Arī Francijas posms nebija izņēmums - kamēr Verstapens ieguva ceturto vietu, Gaslī tika klasificēts kā desmitais, turklāt tikai pēc tam, kad sodu saņēma "Renault" vienības pilots Daniels Rikjardo, izkrītot no vadošā desmitnieka.

"Viņš padarīja labu darbu pirmajā sacensību nogrieznī, bet tad uz boksu apmeklējuma rēķina mēs viņam nodrošinājām trasē labāku pozīciju," komentē "Red Bull Racing" vadītājs Kristians Horners. "Puiši paveica fantastisku pitstopu, es aprēķināju, ka tā ilgums bija 1,9 sekundes. Mēs devām viņam iespēju trasē cīnīties ar Rikjardo, bet ar cietā sastāva riepām viņam pietrūka ātruma. Pēc tam viņš zaudēja arī visiem pārējiem."

Šobrīd tiek baumots, ka Gaslī drīz varētu zaudēt vietu "Red Bull Racing" sastāvā un, iespējams, tiks nosūtīts atpakaļ uz "Toro Rosso" komandu, kur startēja līdz šim. Tikmēr viņa vietu varētu ieņemt neviens cits kā Daņils Kvjats. Krievu pilots savulaik jau bija veicis šo ceļu, no "Toro Rosso" tiekot paaugstināts uz "Red Bull", tomēr savu vietu zaudēja, atbrīvojot to Verstapenam, bet vēlāk bija spiests aiziet no F1 pavisam. "Toro Rosso" viņam šogad devusi otro iespēju, un varbūt tādu viņam dos arī "Red Bull".

Pola Rikāra trasē jau pēc sacīkstēm Kvjata menedžeris Nikolā Tods bija ieradies "Red Bull" motormājā, kur pie viena galda veica pārrunas ar komandas konsultantu Helmutu Marko. Tā ir zīme, ka šobrīd varētu tikt gatavota augsne Gaslī nomaiņai ar Kvjatu.

Izmantotie resursi:
thejudge13 - F1: Daily International News...

     [+] [-]

, 2019-06-25 23:34, pirms 5 gadiem
Koks ar diviem galiem, Kvjats ir labs braucējs un ātrāks par Gasliju, bet Gaslija aizstāvībai jāsaka, ka esot aizdomas, ka ir problēmas ar Gaslija šasiju. Red Bullā šāda situācija jau reiz bija.

Aizdomas rodās, jo divām šasijām uzkabinot atjaunojumus, gan taisnēs gan līkumos pie vienāda regulējuma ir dažādi rādītāji, tieši tāpēc itkā RedBull bāzē izjauks līdz pēdējai detaļai, veiks kalibrējumus un izpētīs vai šis aizdomas ir patiesas. Jo ne regulējumi ne kas cits īsti nestrādājot.

Līdz ar to, būtu labi, ja pārbauda (iespējams salabo) un tad paskatās cik tālu ir Gaslijs.

Vēl viens faktors - RedBull katru nedēļu izteikti strādā uz Maksi, un gan taktiski, gan ar pitu laiku Gaslijam nokļūdās.

Dzīvos , redzēs.

  -1 [+] [-]

, 2019-06-26 11:06, pirms 5 gadiem
Krievekljiem nav vietas ne F1 ,ne citur pasaulee,lai seezh savaa parashaa!

     [+] [-]

, 2019-06-26 18:04, pirms 5 gadiem
No visiem krieviem kas ir startējuši F1 Kvjats ir visstabīlākais un talantīgakais