Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Raikonens atzīst, ka ''McLaren'' pagaidām ir ātrākā komanda

Raikonens atzīst, ka ''McLaren'' pagaidām ir ātrākā komanda
Kimi Raikonens
Foto: AFP

F-1 ''Ferrari'' komandas braucējs Kimi Raikonens pēc Vācijas "Grand Prix" izcīnītās sestās vietas atzinis, ka ''McLaren'' komanda ir kļuvusi ātrāka, kā arī to, ka komanda tagad centīsies uzlabot savu sniegumu.

Jau ziņojām, ka Vācijas "Grand Prix" posmā uzvaru izcīnīja ''McLaren'' komandas pilots Luiss Hamiltons, kurš par piecām sekundēm apsteidza ''Renault'' komandas braucēju Nelsonu Pikē.

Pēc sacensībām ''Ferrari'' komandas pilotam Raikonenam tika uzdots jautājums, vai ''McLaren'' komanda uz šo brīdi ir ātrākā komanda, Raikonens atbildēja: ''Tā izskatās. Nepārprotami šajās brīvdienās viņi bija ļoti spēcīgi. Arī iepriekšējā posmā viņi bija ātri. Ceru, ka mēs spēsim atrisināt mūsu problēmas un mēs būsim tur, kur mums jābūt.''

''Nezinu, vai pie vainas bija kādi regulējumi, vai kas cits, bet mums visu nedēļas nogali bija problēmas. Beigās jau uzlabojām savu sniegumu, taču tagad mums jāpiedalās testos, lai varētu atrast un atrisināt šīs problēmas. Mēs zaudējām punktus, taču tādas ir šīs auto sacensības. Mums jāskatās uz priekšu, un nevajag pārdzīvot. Pēc šādām sacensībām ir jāstrādā un jāuzlabo savs sniegums.

''Zaudēju pāris punktus Hamiltonam un Felipem Massam, taču priekšā vēl ir daudz sacensību.''

Izmantotie resursi:
autosport.com