Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Tilke skatītājiem sola ļoti aizraujošu Korejas F1 posmu

Tilke skatītājiem sola ļoti aizraujošu Korejas F1 posmu
Hermans Tilke
Foto: www.planetf1.com

Pazīstamais F1 trašu projektētājs Hermans Tilke pirms šajā nedēļas nogalē gaidāmā Korejas F1 posma atzina, ka šis skatītājiem būs ļoti interesants posms.

Nesen daži preses izdevumi vēstīja to, ka F1 pilotiem varētu būt grūtības ar jauno Korejas trasi, jo posma organizatori vietām uz trases esot izkaisījuši betona putekļus, jo jaunais asfalts vēl žūstot un no tā ārā sūcoties eļļa. Arī braucēji atzina, ka viņiem šajā nedēļas nogalē, iespējams, būs jāsaskaras ar dažāda rakstura problēmām, kur viena no tām būtu sliktā trases saķere. Tikmēr Tilke uzskata, ka šīs varētu būt ļoti aizraujošas sacīkstes, kas noteikti patiks skatītājiem.

''Vienīgā problēma, ar ko varētu saskarties piloti, lai arī manā skatījumā tā nav problēma, tā ir saķere,'' iesāk Tilke. ''Saķeres trūkumam nevajadzētu būt problēmai, jo šeit brauc pasaules labākie piloti. Tai pat laikā visiem pilotiem apstākļi būs vienādi. Uzskatu, ka piektdien trases segums būs īpaši slidens, tāpēc pieļauju, ka formulas varētu izslīdēt. Nebūs viegli atrast pareizos regulējumus sestdienai un svētdienai, jo trase mainīsies nepārtraukti. Daži braucēji noteikti kļūdīsies ar pareizo regulējumu atrašanu.''

''Visas galvenās būves strādās lieliski. Vienīgi problēmas varētu būt ar dažām sīkām lietām, kuras varētu nestrādāt. Tas viss tāpēc, ka trase netika testēta, jo tā tika pabeigta nesen. Mūs var sagaidīt pārsteigumi, taču kopumā viss būs labi,'' optimismu pauž Tilke.

Izmantotie resursi:
autosport.com

  -1 [+] [-]

, 2010-10-20 14:43, pirms 14 gadiem
Nu ne visiem būs intresants,ir daļa kam patīk apdzīšanas,ir cita kam chrashi,kas būs vairāk???

  +2 [+] [-]

, 2010-10-20 16:50, pirms 14 gadiem
Tilkes trase un aizraujošs posms... I fail to recognize correlation...