Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Hamiltons zināja par Denisa plāniem

Hamiltons zināja par Denisa plāniem
Luiss Hamiltons līksmo kopā ar bijušo
"McLaren" komandas vadītāju Ronu Denisu
Foto: AP

Lai arī daudzi uzskatīja, ka Hamiltons līdz pat pēdējam brīdim nezināja par Denisa plāniem atkāpties no ieņemamā amata, izrādās, ka Hamiltons par to jau bija informēts kopš pagājušā gada beigām.

Atgādināsim, ka pagājušās nedēļas beigās "McLaren" vadītājs Rons Deniss paziņoja, ka atkāpjas no ieņemamā amata, kurā viņš atradās kopš 1981. gada. Līdz ar Denisa atkāpšanos, par jauno komandas vadītāju šī gada 1. martā kļūs Martins Vitmāršs.

''Pagājušā gada 14. decembrī kopā ar Hamiltonu lidojām uz Vašingtonu, lai satiktu ''ExxonMobil'', kas ir viens no ''McLaren'' komandas partneriem,'' iesāk Deniss. ''Lidojuma laikā runājām atvērti, kā vienmēr to esam darījuši, un vienā brīdī izstāstīju par saviem plāniem. Viņš bija pilnībā informēts par maniem un Vitmārša plāniem. Vienīgais, ko Hamiltons nezināja, bija laiks, kad paziņošu šo ziņu. Neteicu viņam, ka to darīšu dienā, kad prezentēsim jauno ''MP4-24'' modeli.''

Deniss "McLaren" komandu vadīja kopš 1981. gada un šajā laika posmā komanda izcīnīja septiņus konstruktoru kausus. Savā pēdējā gadā Denisa vadītā komanda konstruktoru kausā ieņēma otro vietu, taču par pasaules čempionu kļuva Luiss Hamiltons.

Izmantotie resursi:
autosport.com

Slēpts komentārs: Renegaats

  -1 [+] [-]

, 2009-01-20 15:42, pirms 15 gadiem
leģenda

  +6 [+] [-]

, 2009-01-20 15:43, pirms 15 gadiem
Man tēvs arī bieži stāstija savus nākotnes plānus!

     [+] [-]

, 2009-01-20 15:44, pirms 15 gadiem
27 gadi pie vadības stūres bišku ir, cepuri nost!!!

     [+] [-]

, 2009-01-20 15:46, pirms 15 gadiem
tenim rakstīja: 27 gadi pie vadības stūres bišku ir, cepuri nost!!!
Kāds tur brīnums,ja viņš pats savulaik bija viens no komandas dibinātājiem!

  +1 [+] [-]

, 2009-01-20 15:48, pirms 15 gadiem
Nu sen bija laiks! Vajag tachu jaunas asinis.

  +2 [+] [-]

, 2009-01-20 15:49, pirms 15 gadiem
un ko tas maina(īs), ka zināja?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2009-01-20 16:11, pirms 15 gadiem
Ivars77 rakstīja: Kāds tur brīnums,ja viņš pats savulaik bija viens no komandas dibinātājiem!
Tu neej sviestā? Komandu 1960. gados dibināja Jaunzēlandes pilots Brūss Maklārens. Tolaik Denisam bija 20 gadi un viņš bija Brabham mehāniķis. Vēlāk viņš izveidoja Project 4 sacīkšu komandu un vēl vēlāk pārņēma McLaren, tolaik komanda jau vairākus gadus nīkuļoja. Lielā mērā pateicoties Denisam, komanda piedzīvoja savus ziedu laikus.

  +2 [+] [-]

, 2009-01-20 16:13, pirms 15 gadiem
lai jau iet, man vins nekad nav atstajis speciga cilveka ar specigu raksturu iespaidu. totis vitermarss vienmer ir bijis strikti parliecinats par saviem vardiem un darbibam...

  +1 [+] [-]

, 2009-01-20 17:03, pirms 15 gadiem
SpeedKing rakstīja: Tu neej sviestā? Komandu 1960. gados dibināja Jaunzēlandes pilots Brūss Maklārens. Tolaik Denisam bija 20 gadi un viņš bija Brabham mehāniķis. Vēlāk viņš izveidoja Project 4 sacīkšu komandu un vēl vēlāk pārņēma McLaren, tolaik komanda jau vairākus gadus nīkuļoja. Lielā mērā pateicoties Denisam, komanda piedzīvoja savus ziedu laikus.
Sviestā neeju! Varbūt nezinu nianses,bet zinu,ka viņš ap šo komandu ir ņēmies no tās pirmsākumiem!

     [+] [-]

, 2009-01-20 17:32, pirms 15 gadiem
Ivars77 rakstīja: Sviestā neeju! Varbūt nezinu nianses,bet zinu,ka viņš ap šo komandu ir ņēmies no tās pirmsākumiem!
Vairāk nekā 10 gadu pēc dibināšanas - nekādi dižie pirmsākumi tie nav.

     [+] [-]

, 2009-01-20 17:54, pirms 15 gadiem
SpeedKing rakstīja: Vairāk nekā 10 gadu pēc dibināšanas - nekādi dižie pirmsākumi tie nav.
Padodos,jo tiešām neesmu pētijis Maku vēsturi,bet kaut kā atmiņā man iespiedies,ka Discovery kanālā rādija par Makiem un to vēsturi! Tur bija kaut kāda runa,ka Deniss arī bija viens no akcionāriem ja pašā sākumā! Par cik īsti neatceros,kas un kā,tad pieņemu,ka tev taisnība!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-01-20 18:49, pirms 15 gadiem
puslaiks rakstīja: un ko tas maina(īs), ka zināja?
Gluži manas domas Iespējams, tad Hamis jau laikus varēja sākt domāt par to, kā noturēt līderpozīciju komandā.

Un tagad beidzot varu atzīties, ka tieši Denisa dēļ ciest nevaru McLaren (protams, savu daļu "pelnīja" arī citi apstākļi), iemesli ir daudz un dažādi, sakrājušies diezgan manā nepilnu 15 gadu F-1 līdzjušanas vēsturē. Taču galvenokārt par tiem brīžiem, kad viņam komandu nācās vadīt no cilvēciskās puses. Bet lai tas paliek pagātnē, vēlu viņam veiksmi turpmāk!

     [+] [-]

, 2009-01-20 19:35, pirms 15 gadiem
Tukums rakstīja: pastaasti luudzu bikinj siikaak,par ko Denis nav bijis paarliecinaats un par ko Vitmaarsh ir bijis tik paarliecinaats.
nejauc divas dazadas lietas, es runaju par pasparliecinatibu nevis par tadu parliecibu ka piemeram nezinu vai sodien spides saule vai ne.

     [+] [-]

, 2009-01-20 19:38, pirms 15 gadiem
alexy rakstīja: Gluži manas domas Iespējams, tad Hamis jau laikus varēja sākt domāt par to, kā noturēt līderpozīciju komandā.
cik var atkartot, mclarena deniss nav vienigais kurs ta dievina hamiltonu, hamiltonu uzaudzinaja visa mclaren komanda nevis viens deniss. kamer mclaren vadis lidzsinejie komandas vaditaji(un vitermars tads ir) tikmer hamiltons tur bus pilots nr.1 lai ari kas notiktu.

     [+] [-]

, 2009-01-20 22:58, pirms 15 gadiem
playthegame rakstīja: cik var atkartot, mclarena deniss nav vienigais kurs ta dievina hamiltonu, hamiltonu uzaudzinaja visa mclaren komanda nevis viens deniss. kamer mclaren vadis lidzsinejie komandas vaditaji(un vitermars tads ir) tikmer hamiltons tur bus pilots nr.1 lai ari kas notiktu.
Klau,play,vai Tu bieži rīkojies pretēji sava bosa gribai un vēlmēm???

     [+] [-]

, 2009-01-21 09:53, pirms 15 gadiem
Par vienu despotu mazāk!Heikim vismaz izredzes parādīsies.

     [+] [-]

, 2009-01-21 10:09, pirms 15 gadiem
Ivars77 rakstīja: Klau,play,vai Tu bieži rīkojies pretēji sava bosa gribai un vēlmēm???
kada sakara tu to prasi?

     [+] [-]

, 2009-01-21 10:16, pirms 15 gadiem
playthegame rakstīja: kada sakara tu to prasi?
Tādā, ka vispārzināms ir fakts,ka Denisam ir mazliet nosliece uz diktatūru savā komandā! Varbūt ka tā nav,jo nezinu kas notiekās Maku komandas iekšienē,bet pats pēc sevīm zinu,ka nevajag strīdēties pretīm bosam,ja viņam kas iesities galvā, jo tas var beigties ļoti slikti priekš manis!!

     [+] [-]

, 2009-01-21 11:02, pirms 15 gadiem
Ivars77 rakstīja: Tādā, ka vispārzināms ir fakts,ka Denisam ir mazliet nosliece uz diktatūru savā komandā! Varbūt ka tā nav,jo nezinu kas notiekās Maku komandas iekšienē,bet pats pēc sevīm zinu,ka nevajag strīdēties pretīm bosam,ja viņam kas iesities galvā, jo tas var beigties ļoti slikti priekš manis!!
veljoprojam nesparotu kads te sakars ar mclaren un hamiltona (ne)lobesanu

  +1 [+] [-]

, 2009-01-21 11:22, pirms 15 gadiem
playthegame rakstīja: veljoprojam nesparotu kads te sakars ar mclaren un hamiltona (ne)lobesanu
Sakars ir tāds,ka Tu rakstiji-cik var atkartot, mclarena deniss nav vienigais kurs ta dievina hamiltonunevis viens deniss. kamer mclaren vadis lidzsinejie komandas vaditaji(un vitermars tads ir) tikmer hamiltons tur bus pilots nr.1 lai ari kas notiktu.
Pamatojoties uz šo Tavu apgalvojumu, kas nav ar neko pamatots izņemot Tavu pieņēmumu, es jautāju, vai Tu pretotos sava bosa kaut kādiem plāniem! Es neteikti nē,ja man par darbu labi maksātu,tad es tā vārdā plati,samāksloti smaidītu un ārēji tēlotu,ka arī baigi atbalstu visas sava bosa ģeniālās idejas! Kas man patiešām galvā notiek zinātu stipri ierobežots cilvēku skaits,un arī tas,kas ir ārpus komandas!
Ceru,ka šoreiz saprati??

     [+] [-]

, 2009-01-21 11:47, pirms 15 gadiem
Ivars77 rakstīja: Sakars ir tāds,ka Tu rakstiji-cik var atkartot, mclarena deniss nav vienigais kurs ta dievina hamiltonunevis viens deniss. kamer mclaren vadis lidzsinejie komandas vaditaji(un vitermars tads ir) tikmer hamiltons tur bus pilots nr.1 lai ari kas notiktu.
Pamatojoties uz šo Tavu apgalvojumu, kas nav ar neko pamatots izņemot Tavu pieņēmumu, es jautāju, vai Tu pretotos sava bosa kaut kādiem plāniem! Es neteikti nē,ja man par darbu labi maksātu,tad es tā vārdā plati,samāksloti smaidītu un ārēji tēlotu,ka arī baigi atbalstu visas sava bosa ģeniālās idejas! Kas man patiešām galvā notiek zinātu stipri ierobežots cilvēku skaits,un arī tas,kas ir ārpus komandas!
Ceru,ka šoreiz saprati??
ne, vienalga isti nesparatu vieingias ko es sapratu bija tas, ka ja vadiba liks vitermasam piezemet hami tad vinam tas ari bus jadara. bet es vienalga palieku pie sava, hamiltonu uzaudzinaja visa komanda, vins tur ir varonis netikai denisam vien, vins ir visas mercedes un mclaren komandas vaditaju, inzenieru un mehaniku varonis. vitermarss ir no vina kaisligakajiem faniem, tiesi vitermarss pec 2006 gada hamiltona triumfa GP2 pazinoja ka hamis parspes visus iespejamos F1 rekordus. butiba vitmarss ir tas pats deniss, tikai smukaka fracina... nekas jau nemainisies

     [+] [-]

, 2009-01-21 12:25, pirms 15 gadiem
playthegame rakstīja: ne, vienalga isti nesparatu vieingias ko es sapratu bija tas, ka ja vadiba liks vitermasam piezemet hami tad vinam tas ari bus jadara. bet es vienalga palieku pie sava, hamiltonu uzaudzinaja visa komanda, vins tur ir varonis netikai denisam vien, vins ir visas mercedes un mclaren komandas vaditaju, inzenieru un mehaniku varonis. vitermarss ir no vina kaisligakajiem faniem, tiesi vitermarss pec 2006 gada hamiltona triumfa GP2 pazinoja ka hamis parspes visus iespejamos F1 rekordus. butiba vitmarss ir tas pats deniss, tikai smukaka fracina... nekas jau nemainisies

Nē,nebiju domājis neko par Hamja piezemēšanu vai nepiezemēšanu!
Biju tieši arī to domājis,apgalvot to ka Hamis ir absolūti visas komandas mīlulis ir manuprāt biški pārsteidzīgi,jo mēs nezinām,kas patiesībā darās katra MaClaren darbinieku galvā! Tas nu tā!
Vai zini ar ko Martina Vitmārša pozīcijas MaClaren komandā atšķiras no Rona Denisa pozīcijām????
Ar to,ka Deniss ir viens no komandas lielajiem akcionāriem,bet Martins tāds nav (vismaz lielais),un viņš būs spiests darīt to, ko viņam liks darīt Norberts Haugs,kas ir MaClaren lielāko akcionāru Mersedes Benz sporta direktors!
Un tāpēc atļaujos apgalvot,ka Hamja nākotne ir ļoti atkarīga no viņa snieguma nākošās divās sezonās! Ja sniegums būs vājš,tad var izrādīties,ka MaClaren um Mersedes Benz lielā mīlestība uz viņu ir stipri pārspīlēta!

     [+] [-]

, 2009-01-21 14:01, pirms 15 gadiem
Ivars77 rakstīja:
Nē,nebiju domājis neko par Hamja piezemēšanu vai nepiezemēšanu!
Biju tieši arī to domājis,apgalvot to ka Hamis ir absolūti visas komandas mīlulis ir manuprāt biški pārsteidzīgi,jo mēs nezinām,kas patiesībā darās katra MaClaren darbinieku galvā! Tas nu tā!
Vai zini ar ko Martina Vitmārša pozīcijas MaClaren komandā atšķiras no Rona Denisa pozīcijām????
Ar to,ka Deniss ir viens no komandas lielajiem akcionāriem,bet Martins tāds nav (vismaz lielais),un viņš būs spiests darīt to, ko viņam liks darīt Norberts Haugs,kas ir MaClaren lielāko akcionāru Mersedes Benz sporta direktors!
Un tāpēc atļaujos apgalvot,ka Hamja nākotne ir ļoti atkarīga no viņa snieguma nākošās divās sezonās! Ja sniegums būs vājš,tad var izrādīties,ka MaClaren um Mersedes Benz lielā mīlestība uz viņu ir stipri pārspīlēta!
ne nu tas jau ir pilnigi normali, neviena komanda nebus tik lojala lai pec paris neveiksmigam sezonam teiktu, neutraucies tu tikunta esi musu pilots nr.1, F1 ir biznesa projetks nevis kautkads uzticibas kredita bankomats. bet tas ko doma mapreja mclaren un mercedes dala bija lieliski redzams 2006 gada, kad pec alonso pole position komandas vaditaji un mehaniki tikai aplaudeja, bet pec hamiltona pole position komandas vaditaji un mehaniki krita sajusma
mclaren komanda turas uz cetriem valiem, denisu, vitmarsu, lovu un haugsu, lova domas reti kad tiek uzklausitas, bet vitmars, haugs un deniss nekad nav centusies noliegt ka vinu favorits ir hamiltons un tas ta ari paliks kamer saja komanda bus vismaz viens no si liela trio. viniem ir parak augsti amati lai kads iedomatos apsaubit hamiltona varenibu.