Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

"Red Bull" piloti ātrākie pēdējā F1 treniņā pirms kvalifikācijas

Juris Grīns
Juris Grīns

"Red Bull" piloti ātrākie pēdējā F1 treniņā pirms kvalifikācijas
Serhio Peress. Foto: Motorsport.com

Pēdējā F1 treniņā pirms šajā pēcpusdienā gaidāmās Abū Dabī "Grand Prix" kvalifikācijas labākos rezultātus sasnieguši "Red Bull" piloti, kas aiz sevis atstāja abus "Mercedes" komandas braucējus.

Trešajā treniņā ātrākais bija Serhio Peress, kurš sasniedza laiku 1:24.982. Makss Verstapens ierindojās otrajā pozīcijā, savam pāriniekam piekāpjoties par 0.152 sekundēm.

Pašlaik Peress gatavojas izšķirošajai cīņai par 2022. gada F1 vicečempiona titulu. Šobrīd viņam vienāds punktu skaits ar "Ferrari" pārstāvi Šarlu Leklēru, bet lielā cīņa vēl priekšā.

Iepriekšējā posmā Brazīlijā dubultuzvaru sasniedza "Mercedes" komanda, bet trešajā treniņā Abū Dabī trasē Lūiss Hamiltons ierindojās trešajā vietā, kamēr Džordžs Rasels palika ceturtais.

Nākamās četras pozīcijas guva "McLaren" un "Ferrari" komandu braucēji. Lando Noriss bija piektais ātrākais, tālāk sekoja Leklērs un Karloss Sainss, kā arī Daniels Rikjardo, kuram šis, iespējams, ir pēdējais posms F1 karjerā.

Kvalifikācija sāksies jau plkst. 16:00 pēc Latvijas laika.

Visas F1 tiešraides šosezon skaties Viaplay platformā.