Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Šūmahers pēdējo cīņu vēros mājās

Septiņkārtējais pasaules čempions formulā 1 Mihaels Šūmahers ir priecīgs, ka sezonas pēdējo posmu, kurā izšķirsies čempionāta tituls, viņš varēs skatīties savās mājās.

"Pēdējais posms, kurš šajā nedēļas nogalē norisināsies Brazīlijā, būs īsts trilleris," uzskata Šūmahers. "Esmu ļoti priecīgs, ka varēšu sēdēt savā dīvānā un mierīgi televīzijas ekrānā sekot līdzi šīm sacensībām," savā mājas lapā pauž vācietis.

"Cīņa būs ļoti spraiga, tāpēc es turēšu īkšķus par Kimi un "Ferrari"," saka Šūmahers, kurš 2006.gadā tieši Brazīlijā aizvadīja savu pēdējo sacīksti "Ferrari" komandā.

"Esmu pārliecināts, ka šīs būs trillera cienīga sacensība. Kopš manas pēdējās sacensības apritēs tieši vesels gads, tāpēc šo posmu es skatīšos ar patīkamām un īpašām atmiņām. Visā kopumā, es un mana ģimene tagad jūtamies ļoti apmierināti ar dzīvi."

Izmantotie resursi:
www.autosport.com
Foto: AFP

  -2 [+] [-]

, 2007-10-19 13:33, pirms 17 gadiem
Un? Tik pat labi var uzrakstīt, kur Lauda vai kāds cits skatīsies, kuru tas interesē?

  -1 [+] [-]

, 2007-10-19 13:36, pirms 17 gadiem
to mazpedis: re ku tu izklausies pēc kukū....,

  -2 [+] [-]

, 2007-10-19 20:26, pirms 17 gadiem
pirktītu mazpedim
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja