Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

"McLaren" uz desmit gadiem noslēdz līgumu ar jaunu atbalstītāju

"McLaren" uz desmit gadiem noslēdz līgumu ar jaunu atbalstītāju
Foto: mclaren.com

''McLaren'' komanda noslēgusi desmit gadu līgumu ar Šveices ekskluzīvo pulksteņu ražotāju ''Richard Mille''.

Jau ziņojām, ka pēc neveiksmīgās pagājušās sezonas ''McLaren Honda” komandu pameta viens no tās galvenajiem sponsoriem “Tag Heuer”. Ar šo šveiciešu pulksteņu ražotāju “McLaren bija sadarbojies 30 gadus, taču “Tag Heuer” nolēma pārtraukt šo sadarbību, lai no šī gada varētu atbalstīt “Red Bull” komandu.

''Richard Mille'' atzinis, ka līgums ar ''McLaren'' komandu noslēgts uz desmit gadiem.

''Desmit gadu ilgā sadarbība atspoguļos mūsu kopējo ticību ilgtermiņa attiecībām, kas var dot abpusēju labumu un savstarpēju palīdzību attīstībai,'' saka "McLaren" vadītājs Rons Deniss.

''Abi zīmoli iezīmē kopīgus mērķus un intereses. Esmu priecīgs par to darbu, kuru mēs varēsim paveikt kopā nākamajā desmitgadē.''

Jāatzīmē, ka ''Richard Mille'' ir bijusi pieredze, kā strādājot F1 ar komandām, tā arī ar F1 pilotiem. ''Richard Mille'' ir bijusi sadarbība ar ''Lotus'' un Žilu Bjanki.

Izmantotie resursi:
Motorsport.com: F1 News, MotoGP, Le Mans...

  -1 [+] [-]

, 2016-02-19 15:45, pirms 9 gadiem
Pārsvarā naudas atmazgātāji ņemas ar ekskluzīvu pulksteņu tirgošanu. Tagad legāli var noliet arī reklāmā un saņemt nodokļu atlaides.

  -2 [+] [-]

, 2016-02-19 15:45, pirms 9 gadiem
Stulba reklāma. Laiks? Laiks kam? Lai stāvētu ķiverē uz stulba batuta zem jumta loga? Kam tas viss? Lai kaijas nekakā uz galvas?