Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Rons Deniss nedosies uz Malaiziju

Rons Deniss nedosies uz Malaiziju
Rons Deniss
Foto: AP

"McLaren-Mercedes" komandas boss Rons Deniss personisku iemeslu dēļ nedosies uz Malaiziju, kur jau šajā nedēļas nogalē norisināsies Formula 1 pasaules čempionāta otrais posms.

Pats Deniss izteicies, ka šī iemesla dēļ nebūtu vēlams veikt kaut kādus minējumus par viņa nākotni "McLaren" komandā. Atgādināsim, ka pēc 2007. gada sezonas, kas "McLaren" izvērtās samērā problemātiska, jo komanda tika iesaistīta spiegošanas skandālā un tai tika atņemti visi punkti Konstruktoru kausa izcīņā, vairākos pasaules plašsaziņas līdzekļos parādījās runas, ka Rons Deniss varētu pamest savu amatu. Tomēr marta sākumā Deniss paziņoja, ka tās ir tukšas runas, jo viņš negrasās pamest "McLaren" komandu.

"Manis nebūs Malaizijā. Man jābūt Anglijā. Tikai viena iemesla dēļ, pretējā gadījumā es vispār nekur nebrauktu. Taču tāda ir dzīve, un tas nekādā veidā nav saistīts ar Formula 1," žurnālistiem vēl Austrālijas Grand Prix laikā pavēstīja Deniss.

"Pēc tam, kad jūs neredzēsiet mani uz kapteiņa tiltiņa Malaizijā, nesteidzieties ar liekiem pieņēmumiem. Pārējo sacīkšu laikā es būšu savā vietā," piebilda Deniss.

Visticamāk, ka šajā gadījumā runa ir par laulības šķiršanas procesu, kurā šobrīd iesaistīts Rons Deniss. Pēc 20 gadus ilgas kopdzīves ar sievu, viņi tomēr nolēmuši šķirties. Iespējams, ka tieši šajā nedēļas nogalē Denisam jāierodas Anglijā, kur notiks tiesas sēde.

Izmantotie resursi:
f1magazin.ru

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja