Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

"Ferrari" pilots Sainss ātrākais arī noslēdzošajā Singapūras posma treniņā

Juris Grīns
Juris Grīns

"Ferrari" pilots Sainss ātrākais arī noslēdzošajā Singapūras posma treniņā
Karloss Sainss. Foto: Scuderi Ferrari

Kamēr "Red Bull" komanda turpināja pagaidām arvien ne pārāk sekmīgos mēģinājumus noregulēt savu sacīkšu auto, ātrākais arī Singapūras F1 posma trešajā treniņā bija Karloss Sainss no "Ferrari".

"Ferrari" komandai labākos rezultātus izdevies sasniegt visos šī posma ietvaros notikušajos treniņos. Pirmajā sesijā ātrākais bija Šarls Leklērs, bet Sainss jau bija izcēlies ar labāko laiku otrajā sesijā. Šodien viņš atkal sasniedza labāko apļa laiku, taču Leklērs bija vien piektais.

Vienīgais, kurš apli noriņķoja mazāk nekā 0.1 sekundes atstatumā, bija Džordžs Rasels no "Mercedes". Trešo vietu ieņēma "McLaren" pilots Lando Noriss, kurš šajā nedēļas nogalē startē ar uzlabotu mašīnu, bet tikai ceturtais bija sezonas līderis Makss Verstapens. "Red Bull" piloti turpināja sūdzēties, ka mašīna šajā trasē neuzvedas stabili un dažādi izmēģinātie regulējumu risinājumi īsti nestrādā.

Liams Lavsons, kurš uz laiku "AlphaTauri" komandā nomainījis savainoto Danielu Rikjardo, treniņa vidusdaļā gandrīz avarēja. Otrajā līkumā viņa mašīna saslīdēja, tomēr veiksmīgā kārtā izdevās izvairīties no barjerām.

Kvalifikācija Singapūras ielās sāksies plkst. 16:00 pēc Latvijas laika, bet sacensību starts tiks dots svētdien plkst. 15:00.

Singapūras GP trešais treniņš: