Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Rosbergs: ''''Mercedes'' šogad var izcīnīt konstruktoru kausu''

Rosbergs: ''''Mercedes'' šogad var izcīnīt konstruktoru kausu''
Niko Rosbergs
Foto: Digitale/Scanpix

Par spīti Spānijas F1 sacīkstēs izcīnītajai 7. vietai un līderim zaudējot minūti un 17 sekundes, "Mercedes'' pilots Niko Rosbergs atzinis, ka situācija vis nav tik ļauna kā izskatās un ka viņš ir motivācijas pilns sasniegt labākus rezultātus jau Monako posmā.

''Kopvērtējuma līderim pašreiz zaudēju vien 20 punktus, kas priekš manis nav slikts rezultāts. Nepieciešama tikai viena uzvara un varēšu būt kopvērtējuma līdera godā,'' sacīja Rosbergs.

''Vissvarīgāk ir turpināt attīstīties, lai katrās sacīkstēs varam būt konkurētspējīgi. Nākamo divu posmu, kas norisināsies Monako un Kanādā, laikapstākļi mūsu formulām ir krietni parocīgāki, tāpēc tuvākajā nākotnē noteikti varam raudzīties cerīgi,'' situāciju skaidroja vācu pilots.

Lai gan cerības uz labākiem rezultātiem nākamajos divos posmos ir lielākas, tomēr Rosbergs nedomā skriet notikumiem pa priekšu: ''Tas, ka mūsu formulas labi jutīsies Monako un Kanādas laikapstākļos, nedod garantiju, ka varēsim sasniegt augstus rezultātus, jo, kā redzams, katras sacīkstes šogad ir bijušas neprognozējamas. Mūsu lielākā problēma ir riepu pārlieku ātrā nodilšana, tāpēc līdz nākamajam posmam jācenšas izdarīt viss iespējamais, lai novērstu šo problēmu.''

Izmantotie resursi:
autosport.com - the authority on Formula One,...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-05-15 14:24, pirms 12 gadiem
jau vairāk 20 gadus visiem ir skaidrs, ka ja formula iet Barselonā, tad formula ies visās trasēs. Tāpeč jau tur arī notiek testi, jo ir airodinamiskie līkumi un mehāniskās saķeres līkumi, ātri līkumi, lēni līkumi, un gara taisne.
Ja formula Barsā neiet, tad vari domāt tikai par tās uzlabošanu.

     [+] [-]

, 2012-05-15 19:17, pirms 12 gadiem
Kādu kausu?Varbūt tikai alus kausu.

     [+] [-]

, 2012-05-18 01:08, pirms 12 gadiem
ja visas normālās detaļas dos tikai Rosim tad konstruktoru toč neredzēt!