Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristaps Klaužs

Šūmahers: "Ar šo formulu mēs būsim spējīgi cīnīties par augstākajām vietām"

Šūmahers: "Ar šo formulu mēs būsim spējīgi cīnīties par augstākajām vietām"
Mihaels Šūmahers
Foto: Scanpix Sweden
07:55
F1, F-1 2011, Austrālijas GP, kvalifikācija
Sebastien Vettel
2.25
08:50
F1, F-1 2011, Austrālijas GP
Sebastien Vettel
1.80

"Mercedes" komandas pilots Mihaels Šūmahers, kurš priekšpēdējā F1 testu dienā uzrādīja ātrāko laiku, īsi pirms jaunās F1 sezonas paslavējis komandu ar pēdējā laikā paveikto darbu.

Pēdējie F1 pirmssezonas testi norisinājās Barselonā. Priekšpēdējā dienā pie jauniem uzlabojumiem tika "Mercedes" formulas, kas uzreiz deva būtiskus uzlabojumus. Priekšpēdējā F1 testu dienā ātrākais bija Šūmahers, bet pēdējā dienā (nebrauca visas komandas) visātrākais slapjajā Barselonas trasē bija Niko Rosbergs. Pēc pēdējiem testiem daži konkurenti bija pārsteigti par "Mercedes" uzrādīto ātrumu, taču Šūmahers uzskata, ka patieso formulas spēku varēs novērtēt tikai pēc pāris sacīkstēm.

"Mēs noteikti virzāmies pareizā virzienā," iesāk Mihaels Šūmahers. "Mums šogad jābūt labā pozīcijā. Bet, lai šobrīd pateiktu, ka mums ir uzvarētāju formula, jāpagaida pāris sacīkstes. Taču jebkurā gadījumā – ar šo formulu mēs būsim spējīgi cīnīties par labākajām un augstākajām vietām. Tās ir labas ziņas, tāpēc jāsaka paldies komandai, kura paveica lielisku darbu."

"Ja godīgi, tad nebiju domājis, ka pēc trīs gadiem atgriezīšos F1 un viss būs kā agrāk. Šajā jomā esmu reālists. Jā, aklimatizācija bija ilgāka nekā sākumā plānots, taču zināju, ka būs grūti un ka nav uzreiz garantijas uz labu rezultātu. Svarīgi palikt stipriem. Galvenais – koncentrēties savam darbam. Ja to paveiksim, tad esmu pārliecināts, ka mēs kļūsim par čempiontitula pretendentiem. Konkurenti? "Red Bull" šogad ir stipri."

Izmantotie resursi:
www.autosport.com

Vai Šūmahers šogad kādā F1 posmā kāps uz goda pjedestāla?

  • 223

  • 22



, 2011-03-15 23:02, pirms 13 gadiem
Lai veicās!
, 2011-03-15 23:14, pirms 13 gadiem
Nevaru sagaidīt sezonas sākumu,gribās redzēt,kā Šumim ies ar šo formulu!
, 2011-03-15 23:19, pirms 13 gadiem
Bulji saturaaas
, 2011-03-15 23:34, pirms 13 gadiem
Lieku lielas cerības uz Šumi! Ja ne gluži uz čempiontitulu, tad vismaz uz veiksmīgu un labu sezonu!
, 2011-03-16 00:23, pirms 13 gadiem
Dzerevņa rakstīja: Nevaru sagaidīt sezonas sākumu,gribās redzēt,kā Šumim ies ar šo formulu!
Tāpat arī ies - regulāri zaudēs komandas biedram
Slēpts komentārs: cesinieks7
, 2011-03-16 09:39, pirms 13 gadiem
Nenorakstiet par ātru Mihaelu
, 2011-03-16 16:32, pirms 13 gadiem
Jo vairāk konkurentu uz pirmo vietu, jo labāk mums.
, 2011-03-18 00:28, pirms 13 gadiem
Mihaelu nedrīkst norakstīt. Viņš ir pieredzējis pilots. Uzskatu, ka iepriekšējā sezona viņam bija veiksmīga, jo tika izcīnītas trīs 4. vietas. Tas ir labs rezultāts, skatoties kāda viņam bija formula un fakts, ka 3 gadus viņš nebija braucis.
Šī sezona būs daudz labāka nekā iepriekšējā. 2 uzvaras testos arī veicina pozitīvismu pirms sezonas.
Šarls Leklērs. Foto: Motorsport.com

Leklērs ātrākais Emīlijas Romanjas "Grand Prix" pirmajos divos treniņos

LETA--AFP. "Ferrari" pilots Šarls Leklērs piektdien bija ātrākais Pirmās formulas (F-1) pasaules čempionāta sezonas septītā posma - Emīlijas Romanjas "Grand Prix" - pirmajos divos treniņos.
Ginters Steiners. Foto: Haas F1 Team
1

Bijušais komandas vadītājs Steiners iesūdz tiesā "Haas"

Iepriekšējais "Haas" vadītājs Ginters Steiners iesūdzējis tiesā savu bijušo komandu par viņam neizmaksāto komisijas naudu un viņa tēla pretlikumīgu izmantošanu mārketinga nolūkos.
Foto: f1.com

Peress: "Maiami posmā "McLaren" komanda bija ātrāka par mums"

Serhio Peress skaidro, ka iepriekšējā nedēļas nogalē notikušās Maiami GP izcīņas startā pieļāva rupju kļūdu sliktās saķeres dēļ, bet, lai izvairītos no sadursmes ar Maksu Verstapenu, nācies atlaist bremzes, kas rezultējās ar vairāku pozīciju zaudēšanu. Tomēr meksikānis atzīst, ka "McLaren" komanda jebkurā gadījumā bija ātrāka.