Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Liepiņš

Video: Fetels: "Pieskaršos Hamiltona formulas priekšējam spārnam. Varbūt tas izmaksās 25 000 eiro"

Jau ziņojām, ka pirms Sanpaulu "Grand Prix" sprinta sacensībām tiesneši sodīja Maksu Verstapenu ar prāvu naudas sodu. Makss pēc kvalifikācijas piegāja pie Hamiltona mašīnas un ar roku pieskārās aizmugurējam antispārnam. Par šo Verstapens saņēma 50 tūkstošu eiro lielu naudas sodu. Sestdien pēc sprinta kvalifikācijas četrkārtējais F1 pasaules čempions Sebastians Fetels, nostājoties aiz Hamiltona formulas, bija labā garastāvoklī un ar savu inženieri pajokoja par šo tēmu.

Fetels: ''Pieskaršos Hamiltona aizmugurējam antispārnam.''
Inženieris: ''Neuzdrošinies. Tas būs ļoti dārgi.''
Fetels: ''Es jokoju. Pieskaršos priekšējam spārnam. Varbūt tas izmaksās 25 tūkstošus eiro.''

Niko Hilkenbergs. Foto: Hoch Zwei/Zumapress.com/Scanpix

F1 braucējs Hilkenbergs pēc sezonas pametīs "Haas" un pievienosies "Audi"

Pieredzējušais Pirmās Formulas (F1) braucējs Niko Hilkenbergs pēc šīs sezonas pametīs "Haas" komandu un pievienosies "Sauber", kas pēc nākamās sezonas pārtaps par "Audi", šodien vēstīja abas vienības.
Serhio Peress. Foto: Motorsport.com
2

Visvairāk soda punktus iekrājuši Peress un Sardžents

Ķīnas GP nedēļas nogalē vairāki piloti izpelnījās soda punktus. Kāda situācija šajā ziņā ir "Formula 1" braucēju starpā? Visvairāk soda punktus pašlaik sakrājuši Serhio Peress un Logans Sardžents.
Foto: f1.com
4

Plāno veikt izmaiņas F1 punktu skaitīšanas sistēmā

Šonedēļ F1 komisijas sēdē Ženēvā plānots diskutēt par izmaiņām punktu skaitīšanas sistēmā. Stāties spēkā tās varētu jau nākamajā sezonā.