Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Fetels: "Nekad nebiju sapņojis par "pole position""

Andrejs Siliņš

Fetels: "Nekad nebiju sapņojis par "pole position""
Sebastians Fetels
Foto: AFP

Pēc pirmā "pole position" izcīnīšanas savā neilgajā karjerā Itālijas Grand Prix F1 "Toro Rosso" komandas pilots Sebastjans Fetels dalījās iespaidos, nosaucot savu sasniegumu par "neticamu".

"Neticami," prieka pilns bija Fetels, kurš 21 gada vecumā apsteidzis divkārtējo pasaules čempionu Fernando Alonso kā jaunākais, kurš jebkad uzvarējis kāda posma kvalifikācijā. "Neiedomājami. Es runāju ar mehāniķiem un teicu, ja līs, tad varam iet uz uzvaru, taču tas bija ļoti sarežģīti. Es nekad nebiju sapņojis iegūt "pole position"."

"Vakar ar mašīnas darbību slapjā laikā nebiju apmierināts, bet nakts laikā bijām veikuši uzlabojumus, un šodien tā darbojās krietni labāk," sacīja vācietis. "Ja esi pārliecināts par mašīnu slapjā laikā, kļūst daudz vieglāk braukt. Nekādu noslēpumu nebija. Izdarījām vairāk vai mazāk labāko, ko spējām."

"Otrajā kārtā bija krietni grūtāk, nekā pirmajā," kvalifikāciju raksturoja pilots. "Es savu rezultātu sasniedzu jau diezgan agri, bet vēlāk kļuva arvien slapjāks un slapjāks, tāpēc tiem, kas trasē devās vēlāk, bija krietni grūtāk."

Izmantotie resursi:
bbc.com

  +3 [+] [-]

, 2008-09-14 00:24, pirms 16 gadiem
Bravo, Sebastjan! Tev pieder nākotne, ar šādu talantu Vācija atkal atgriezīsies uzvarētāju godā! Tāpēc gaidu tavu pirmo uzvaru .... drizumā
Pēc 2010.gada Ferrari nevajadzēs nekādu Alonso, būs izaudzis jauns potenciālais čempions! Lai izdodas!

  +1 [+] [-]

, 2008-09-14 08:59, pirms 16 gadiem
Nu ko,novēlu tev "nesapņot" arī par uzvaru,tad drīz pie tās arī tiksi! malacis,puika

     [+] [-]

, 2008-09-14 11:27, pirms 16 gadiem
Kāds nezin, kur netā varēs noskatīties sacīksti? Šodien jāstrādā un pa tv nesanāks redzēt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-09-14 12:32, pirms 16 gadiem
Ja tikai live teksta režīmā.. mobile.f1-live.com
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja