Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

"Ferrari" un "McLaren" beidz strīdēties

Andrejs Siliņš

"Ferrari" un "McLaren" beidz strīdēties
"Ferrari" nodevējs Naidžels Stepnijs
Foto: AP

Pirmās formulas vienības Ferrari un "McLaren" vienojušās izbeigt "spiegu skandālu", kas aizsākās 2007. gadā un turpinājās visu aizvadīto gadu.

"McLaren" saņēma sodu 49,2 miljonu sterliņu mārciņu apmērā par "Ferrari" komandas datu izspiegošanu, kā arī tika atņemti visi Konstruktoru kausā iegūtie punkti aizvadītajā sezonā. "Ferrari" gribēja, lai tiek turpināta izmeklēšana, taču tagad pieņēmuši "McLaren" atvainošanos un lietu izbeiguši.

Tomēr "Ferrari" turpinās lietu pret savu bijušo darbinieku Naidželu Stepniju, kurš konkurentiem nogādāja svarīgos dokumentus. Tiesa, pats Stepnijs pagaidām joprojām noliedz jebkādu savu vainu.

Interesanti, ka nauda, kuru "Ferrari" saņēma no "McLaren" kā kompensāciju par izdarīto, itāļi nolēmuši ziedot labdarībai un nevis ieguldīt to savas komandas attīstībā.

Izmantotie resursi:
bbc.com