Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Alonso: "Darīšu visu, lai startētu jau Malaizijā"

Alonso: "Darīšu visu, lai startētu jau Malaizijā"
Fernando Alonso
Foto: PA Wire/Press Association Images

F1 komandas "McLaren" pilots Fernando Alonso ir atsācis treniņus un cer startēt jau otrajā posmā Malaizijā, atklāja spāņu autosportists.

33 gadus vecais F1 spāņu pilots Fernando Alonso pirmssezonas testos Barselonā cieta avārijā, pēc kuras tika ievietots slimnīcā. "McLaren" vēlāk apstiprināja, ka Alonso uz brīdi bija zaudējis atmiņu, bet avārijas rezultātā spāņu sportistam bija smadzeņu satricinājums.

Jau 3. martā "McLaren" paziņoja, ka 2015. gada sezonas pirmajā posmā Austrālijā Alonso nestartēs, taču bija labas cerības, ka divkārtējais pasaules čempions varētu atgriezties jau otrajā posmā Malaizijā. Izredzes pastiprina fakts, ka spāņu pilots nesen ir atsācis treniņus.

"Protams, biju vīlies, ka nevarēju pievienoties Džensonam Melburnā, taču saprotu ārstu rekomendācijas. Jau esmu atgriezies treniņos un gatavojos savām pirmajām sacīkstēm ar MP4-30," atklāja Alonso.

"Vēlos pateikties visiem par laba vēlējumiem un atbalstu. Darīšu visu, lai atgrieztos jau Malaizijas posmā. Vēlu Kevinam visu to labāko Austrālijā un zinu, ka mašīna būs drošās rokās," piebilda "McLaren" pilots, kuru pirmajā posmā aizvietos dāņu pilots Kevins Magnusens.

Pirmssezonas testos "McLaren" formulām bieži bija tehniskas problēmas, taču Alonso norāda, ka kopumā priekšnojautas par sezonu ir labas. "Lai gan pirmssezonas testos mums radās daudzi izaicinājumi, tā sajūta, ko rada mašīna, mani iedrošina. Ar nepacietību gaidu iespēju apskatīt visus nedēļas nogales rezultātus, lai turpinātu mūsu attīstību," norādīja Alonso.

Jaunā F1 sezona sāksies jau nākamajā nedēļas nogalē, kad Melburna uzņems Austrālijas "Grand Prix". Malaizijas posms notiks divas nedēļas vēlāk – 27.-29. martā.

Izmantotie resursi:
Sky Sports - Sports News, Transfers, Scores |...