Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Šūmahers atkal aizvada testus ar motociklu

Šūmahers atkal aizvada testus ar motociklu
Mihaels Šūmahers
Foto: AP

Septiņkārtējais F-1 pasaules čempiona Mihaels Šūmahers pirmdien Francijā kopā ar ''Holzhauer'' komandu piedalījies superbaiku testos.

Pēc tam, kad vācietis paziņoja, ka tomēr kakla sāpju dēļ neatgriezīsies F-1, sportists atzina, ka turpinās iesākto treniņu procesu. Toreiz Šūmahera ārsts Džonatans Peils apgalvoja, ka privātie testa braucieni varētu būt labs nākamais atveseļošanās solis.

Toreiz Šūmahera tēvs Rolfs vācu medijiem gan atklāja, ka nopietnā avārija ar motociklu pārliecinājusi viņa dēlu atstāt motosportu vaļasprieka līmenī. "Mihaels man teica, ka ar motociklu vairs nepiedalīsies sacensībās, un man to bija ļoti patīkami dzirdēt. Motosports ir vēl bīstamāks sporta veids nekā F-1," teica Rolfs.

Taču pirmdien Šūmahers ar vācu komandu ''Holzhauer'' Francijā aizvadīja testu braucienus. ''Tā bija privātā treniņu sesija kopā ar draugiem,'' saka sportista pārstāve Sabīne Kema. ''Šī nav pirmā reize pēc februārī piedzīvotā kritiena. Šūmaheram patīk braukt ar motocikliem, un to neviens nevar izmainīt.''

Izmantotie resursi:
motorsport.com

  -3 [+] [-]

, 2009-09-09 16:08, pirms 15 gadiem
Kakliņš vairs nesāp? Ar moci var braukt, a ar formulu dažus posmus grūti nobraukt
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2009-09-09 16:12, pirms 15 gadiem
Number 0 rakstīja: Kakliņš vairs nesāp? Ar moci var braukt, a ar formulu dažus posmus grūti nobraukt
Pat Rossi nepiekrita aizstāt Masu šī iemesla dēļ (kakla izturības), tādēļ nevajag sprēgāt. Palasi, ko Prosts teica par atgriešanos F-1. Nav tā joka lieta, un, ja problēmas Schummi ir ar kaklu, tad nav ko šaubīties. Vēlēšanās viņam atgriezties bija lielāka kā Tev redzēt viņu pie F-1 stūres. Cita lieta, ka Schummi varēja iziet pārbaudes un tad dot kaut mazākās cerības, ka startēs.

  -3 [+] [-]

, 2009-09-09 16:12, pirms 15 gadiem
enjoyz rakstīja: Da.uni, lai nu kurš, bet viņš jau tiešām brauktu kaut pusdzīvs. Vienkārši viņam pēc tam pārbaudēm neļāva, jo kurš tad grib lai Šumahers kļūst par invalīdu vai ko tādu.
ok, tad kādēļ viņš brauc ar moci? :/

  +1 [+] [-]

, 2009-09-09 16:14, pirms 15 gadiem
F1 tak nemaz netiec tuvumaa tai formulai ja neesi iisti vesels, vienalga tas Šumahers, Rossi vai ... Macakane

     [+] [-]

, 2009-09-09 16:14, pirms 15 gadiem
baisulis rakstīja: Pat Rossi nepiekrita aizstāt Masu šī iemesla dēļ (kakla izturības), tādēļ nevajag sprēgāt. Palasi, ko Prosts teica par atgriešanos F-1. Nav tā joka lieta, un, ja problēmas Schummi ir ar kaklu, tad nav ko šaubīties. Vēlēšanās viņam atgriezties bija lielāka kā Tev redzēt viņu pie F-1 stūres. Cita lieta, ka Schummi varēja iziet pārbaudes un tad dot kaut mazākās cerības, ka startēs.
Tad es arī nesaproti, kapēc vajadzēja iesākt to visu jezgu ar viņu un Masas aizvietošanu? Reāli bija tā, ka viss jau bija sakārtots, biļetes uz Beļģijas posmu bija izpirktas)pateicoties šumim) utt., taču pēkšņi pasaka, ka Šumis nebrauks.. Grūti teikt vai tas bija mārketinga prikols vai arī visi pasteidzās ar lēmuma pieņemšanu..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-09-09 17:02, pirms 15 gadiem
Number 0 rakstīja: Kakliņš vairs nesāp? Ar moci var braukt, a ar formulu dažus posmus grūti nobraukt
Saliidzinaaji testus ar moci vieglaa reziiimaa ar F1, kur ir piektdienas, sestdienas briviie treninnbraucieni +kvalivikaacija un saciikstes ar daudz lielaaku slodzi uz kaklu

     [+] [-]

, 2009-09-09 17:17, pirms 15 gadiem
Vai tiešām vienam, otram nav redzama atšķirība starp motociklu, kurš līkumos braucot kopā ar braucēju tiek sagāzts uz sāniem, galvu spiežot ķermeņa virzienā, un auto, ar ko līkumos braucot galva tiek spiesta prom uz sāniem un ir jāpieliek pūles galvu noturēt uz pleciem?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-09-09 17:48, pirms 15 gadiem
Nu un tgd rakstis visu laiku ko dara Sumahers? Varbut arii ko vinjsh dara ar sievu???
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-09-09 18:15, pirms 15 gadiem
Number 0 rakstīja: ok, tad kādēļ viņš brauc ar moci? :/
saliidzinaat f1 saciiskhu rezhiima ar motocikla braucienu testa rezhiima ir tas pats kas saliidzinaat vulkaan izvirdumu ar pirdienu... ja iekaapsi kaut reizi muuzhaa izniicinaataj lidmashiina tad zinaasi aptuveni kaadi g speeku iedarbojas uz pilotu sacensiibu laikaa...

     [+] [-]

, 2009-09-09 18:16, pirms 15 gadiem
kinasstulbais rakstīja: Nu un tgd rakstis visu laiku ko dara Sumahers? Varbut arii ko vinjsh dara ar sievu???
neesi dzirdeejis jau??? palasi bild.de... ne to vien uzzinaasi