Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Peress mēneša laikā cer tikt pie jauna līguma ar "Red Bull" komandu

Juris Grīns
Juris Grīns

Peress mēneša laikā cer tikt pie jauna līguma ar "Red Bull" komandu
Serhio Peress. Foto: Motorsport.com

Trešo reizi aizvadīto četru F1 posmu laikā palīdzot "Red Bull" komandai izcīnīt dubultuzvaru, Serhio Peress atzinis, ka tuvākā mēneša laikā būs zināms, vai viņam būs līgums ar čempionvienību arī uz nākamo gadu.

Japānas posmā Peress pārliecinoši izcīnīja otro vietu, trešo reizi šosezon finišējot aiz komandas biedra Maksa Verstapena. Lai gan meksikānis šogad neizskatās tik spēcīgs, lai izrādītu konkurenci pāriniekam, viņa sniegums tomēr ir labs un stabils, atnesot komandai nepieciešamos punktus.

Pēc tam, kad Karloss Saincs guva uzvaru Austrālijā, tika daudz runāts, ka tieši viņš varētu nomainīt Peresu "Red Bull" vienībā. Šobrīd arvien reālāk izskatās, ka Peress tomēr ir tuvu jaunam kontraktam.

"Esmu diezgan mierīgs par visu, šī man ir jau 14. sezona čempionātā," sacīja Peress. "Lai kas arī nenotiktu tālāk, esmu gandarīts par to, ko šajā laikā esmu paveicis. Pilotu tirgus kustās un dažu nākamo nedēļu laikā, bez šaubām, būs daudzi paziņojumi. Paredzu, ka mēneša laikā zināšu, ko darīšu nākamgad."

Arī "Red Bull" vadītājs Kristians Horners licis noprast, ka reālākā ir varbūtība paturēt sastāvā Peresu.

"Šogad viss pilotu tirgus sakustējies agri, un izskatās, ka visi steidzas, lai gan aizvadītas tikai pirmās četras sacīkstes," saka Horners. "Mums nav milzīgas steigas, bet, kā varat noprast, interese par iespēju startēt ar mūsu mašīnu ir būtiska. Bet Čeko ir mūsu prioritāte."

Izmantotie resursi:
www.f1.lv

     [+] [-]

, 2024-04-11 09:23, pirms 3 nedēļām
Viss liecina par to ka tā ari būs, Serhio pagarinās vēl uz gadu kas ari kļūs par viņa pēdējo sezonu f-1, Ricciardo padzīs un viņa vietā Lavsons. Tāds varētu būt 2025 gads, bet kas notiks 2026 neprognozējami.