Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Uz Beļģijas F-1 posmu tiek pārdots tūkstotis biļešu minūtē

Uz Beļģijas F-1 posmu tiek pārdots tūkstotis biļešu minūtē
2002.gads. Huans Pablo Montoija noskatās, kā Beļģijas posma uzvarētājs Šūmahers dzer šampanieti
Foto: SCANPIX SWEDEN

Beļģijas F-1 posma organizētāji ziņo, ka pēc presē izskanējušās informācijas par to, ka Mihaels Šūmahers aizvietos Felipi Masu, uzreiz pieauga pieprasījums pēc biļetēm.

Zināms, ka Šūmahers Felipi Masu aizvietos Valensijas posmā, taču nav zināms, cik ilgi Masa turpinās atveseļošanās procesu. Pastāv iespēja, ka Šūmahers varētu nobraukt vēl kādu posmu, tāpēc aktīvākie līdzjutēji jau steidz iegādāties biļetes.

Pēc aģentūras Belgа vārdiem, Beļģijas F-1 posma organizētāji jau pārdevuši 35 tūkstošus biļešu. Cik zināms, tad Beļģijas posms notiks SPA trasē, kas ir vācieša viena no mīļākajām trasēm. Šis posms notiks vienu nedēļu pēc Valensijas posma.

Beļģijas posma organizētāji cer, ka kopā izdosies sapulcināt 70 tūkstošus līdzjutēju no visas pasaules, kamēr pagājušajā gadā šo posmu apmeklēja ''tikai'' 50 tūkstoši. Pēc SPA trases pārstāvja teiktā, tad pēc paziņojuma, ka Šūmahers aizvietos Masu, sākumā tika pārdotas apmēram tūkstošs biļešu minūtē.

Izmantotie resursi:
autosport.com

 +10 [+] [-]

, 2009-08-04 13:16, pirms 15 gadiem
..un Masa paspēj atgūties līdz Beļģijai Katrā gadījumā lai veseļojas un cerams Šūmis nobrauks vairāk par posmu.

  +6 [+] [-]

, 2009-08-04 13:16, pirms 15 gadiem
Protams, Šūmi darbībā visiem gribas redzēt!
Slēpts komentārs: FK22

 +17 [+] [-]

, 2009-08-04 13:19, pirms 15 gadiem
FK22 rakstīja: Visi kā sadirsušies uz to Šūmi,un beigās Hamis uzvelk,un visi mierīgi dodās mājās!!!!
Neviens jau nesaka, ka viņš uzvarēs, bet gan grib redzēt viņa sniegumu!

  +5 [+] [-]

, 2009-08-04 13:23, pirms 15 gadiem
SA sodien raksta ka masa visticamak sogad trase neatgriezisoties un sumahers brauks visu atlikuso sezonu un iespejams ka sumahers ari nakamgad brauks ferrari aizvietojot kimi nesaportu, vai tiesam SA nevar atlauties kadu zurnalistu kurs tiesam sekotu F1 notikumiem. tie podana raksti ir vienkarsi kriminali. pagajausa nedela vins rakstija ka atspere kas trapija masam pa kiveri bija atdalijusies no batona nevis baricello formulas.
cik ir lasits citos portalos tad sumahera brauksana belgija ir uz 50:50, vai masa lidz tam laikam bus paguvis atlabt vai ne.
Slēpts komentārs: FK22

 +11 [+] [-]

, 2009-08-04 13:24, pirms 15 gadiem
FK22 rakstīja: Visi kā sadirsušies uz to Šūmi,un beigās Hamis uzvelk,un visi mierīgi dodās mājās!!!!
starpcitu bus interesanti salidzinat trase sumaheru un hamiltonu.

  +2 [+] [-]

, 2009-08-04 13:27, pirms 15 gadiem
FK22 rakstīja: nu ta baigais malacis,ko lai saka,labāk lai ātrāk Massa izveseļojas,besij šitie,beidzu karjēru,bet kā sajūt,ka ferrari grib atteikties no viņa nevajadzīgajiem pakalpojumiem,tā redz ir atkal formulā iekšā!!!
tas jau nekas ka tu galīgs tunelis esi!

  +2 [+] [-]

, 2009-08-04 13:42, pirms 15 gadiem
playthegame rakstīja: SA sodien raksta ka masa visticamak sogad trase neatgriezisoties un sumahers brauks visu atlikuso sezonu un iespejams ka sumahers ari nakamgad brauks ferrari aizvietojot kimi nesaportu, vai tiesam SA nevar atlauties kadu zurnalistu kurs tiesam sekotu F1 notikumiem. tie podana raksti ir vienkarsi kriminali. pagajausa nedela vins rakstija ka atspere kas trapija masam pa kiveri bija atdalijusies no batona nevis baricello formulas.
cik ir lasits citos portalos tad sumahera brauksana belgija ir uz 50:50, vai masa lidz tam laikam bus paguvis atlabt vai ne.
Es ljoti atvainojos, bet nu man liekas ka Masas atgrieshanaas uz Belgijas posmu ir smiekliiga... Tev ir zinaams ka vinjam ir galvaskausa luuzums nemaz nerunaajot par smadzenju satricinaajumu un ar to saistiitaam komplikaacijaam ( reakcija utt ) nemaz nerunaajot par to ka visticamaak vinjam buus arii psihologiskas probleemas ( bail braukt ) Un nav jau taa ka tu vari 3 nedeeljas noguleet gultaa pilniigaa mieraa un tad ieseesties F1 mashiinaaa un tiiri fiziski iztureet to slodzi kas ir brauceejiem viena posma laikaa!!!

  +3 [+] [-]

, 2009-08-04 14:00, pirms 15 gadiem
Guncha123 rakstīja: Es ljoti atvainojos, bet nu man liekas ka Masas atgrieshanaas uz Belgijas posmu ir smiekliiga... Tev ir zinaams ka vinjam ir galvaskausa luuzums nemaz nerunaajot par smadzenju satricinaajumu un ar to saistiitaam komplikaacijaam ( reakcija utt ) nemaz nerunaajot par to ka visticamaak vinjam buus arii psihologiskas probleemas ( bail braukt ) Un nav jau taa ka tu vari 3 nedeeljas noguleet gultaa pilniigaa mieraa un tad ieseesties F1 mashiinaaa un tiiri fiziski iztureet to slodzi kas ir brauceejiem viena posma laikaa!!!
nu to tu nesaki man bet vina arstam kurs teica ka septembri masa pavisam mierigi atkal vares braukt. un es neviena teikuma neesmu apgalvojis ka masa jau belgija brauks, ari man tas liekas nedaudz divaini ka pec tik smagam traumam pilots jau nedaudz vairak ka menesa var atgriezties tik bistama sporta veida ka F1. es pats liktu uz to ka masa atgirezisies uz italijas gp

     [+] [-]

, 2009-08-04 14:12, pirms 15 gadiem
playthegame rakstīja: nu to tu nesaki man bet vina arstam kurs teica ka septembri masa pavisam mierigi atkal vares braukt. un es neviena teikuma neesmu apgalvojis ka masa jau belgija brauks, ari man tas liekas nedaudz divaini ka pec tik smagam traumam pilots jau nedaudz vairak ka menesa var atgriezties tik bistama sporta veida ka F1. es pats liktu uz to ka masa atgirezisies uz italijas gp
es pats lieku un noveelu masam atgruiezties pilniiba veselam uz nakamo sezonu.. Nav opilniigi nekaadas jeegas steidzinat vinja atgrieshanos , jo Ferrari shosezon par augstiem meerkjiem kopverteejumaa neciinaas...

plus varu dot diegan droshu garantgiju, ka gadiijumaa ja Shuumahers pilniiba neizgaazhas (piemeram galiigi nevar pavilkt sacensiibas gan fiziski gan psihologjiski) , tad visos citos veidos Ferrari ir pilniigi noteikti shobriid jau ieintereseti lai HSuumahers komanda plaiek liidz sezonas beigam.. kaut vai tapeec lai uzkurbuleetu zudusho spozmi un sponsoru interesi par Ferrari shajos ekonomsikaas kriizes apstaakljos...

Viss gan tagad buus atkariigs no SHuumahera.. ja vins spes pielagoties un daudz maz pienaciigi nobraykt savu atgrieshanas posmu, tad hajs ap vinju tikai pieaugs.. bail pat iedomaaties kas notiktu ja vins pamaniitos tikt uz goda pjedalstaava.. vai nedod Dievs uzvareet (in my dreams ) ..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja