Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Marko: "Peresa vienīgā vājā vieta ir sniegums kvalifikācijās"

Juris Grīns
Juris Grīns

Marko: "Peresa vienīgā vājā vieta ir sniegums kvalifikācijās"
Serhio Peress. Foto: Motorsport.com

Helmuts Marko atzinis, ka Serhio Peresa vienīgā vājā vieta šobrīd ir sniegums kvalifikācijā, bet visādi citādi viņa veikums šogad ir gana labs, lai meksikāņu pilots tiktu atalgots ar jaunu līgumu uz 2025. gada sezonu.

Šobrīd vadošo komandu potenciālajos nākamā gada sastāvos ir daudz nezināmā. Var gadīties, ka Makss Verstapens dodas prom no "Red Bull", visticamāk uz "Mercedes", tāpat var izveidoties situācija, ka nākošgad čempionvienībā brauks divi citi piloti. Ļoti ticams ir arī tāds variants, ka sastāvā paliek gan Verstapens, gan Peress.

Kā kandidāti uz vietu "Red Bull" tiek minēti gan Karloss Sainss, kurš nākamgad būs spiests pamest "Ferrari", lai atbrīvotu vietu Lūisam Hamiltonam, gan vecmeistars Fernando Alonso.

"Sainsa forma, protams, ir fascinējoša," neslēpj "Red Bull" pilotu programmas boss Marko. "Bet jums ir jāsaprot, ka Peress visās līdzšinējās trīs sacīkstēs parādīja labu sniegumu. Melburnas trasē viņš atkrita zemāk tikai dēļ bojātās grīdas un tam sekojošās riepu nodilšanas. Viņa vienīgā vājā vieta ir kvalifikācija. Ja Serhio arī šajā jomā izdosies kļūt labākam, mums nebūs iemesla viņu nomainīt. Atmosfēra komandā ir laba, un viņš šeit jūtas komfortabli."

Arī par pašu Marko tiek baumots, ka šī viņam varētu būt pēdējā sezona komandā.

"Sarunas un diskusijas notiek vienmēr," viņš saka. "Bet šobrīd komandai ir citas lietas par ko vairāk jādomā."

Izmantotie resursi:
Latest Formula 1 Breaking News - Grandprix.com