Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Šūmahers piedalās ''Ducati'' testos

Šūmahers piedalās ''Ducati'' testos
Šūmahers pie "Ducati" stūres
Foto: AP

Septiņkārtējais F-1 pasaules čempions Mihaels Šūmahers vakar bija manāms Mugello trasē, kur viņš ar sacīkšu motociklu aizvietoja ''Ducati'' pastāvīgo testu braucēju Vitoriāno Gurešči.

Jau iepriekš Šumahers bija aizvadījis testus ar "Ducati" komandu, taču vakar viņš saņēma itāļu motoražotāju uzaicinājumu piedalīties testos, jo tās testu pilots Gvarešči nebija spējīgs turpināt iesāktos testos, jo otrajā testu dienā neveiksmīgi krita un guva savainojumu.

Jāatzīmē, ka iepriekšējā nedēļā Šūmahers piedalījās savās pirmajās oficiālajās moto sacensībās, kur "KTM Trophy" rīkotajās sacensībās spēja izcīnīt augsto ceturto vietu. Sacensībās viņš brauca ar "Super Duke 990" motociklu.

Vakardienas testos viņš veica 42 apļus, kur savā labākajā aplī uzrādīja laiku 1:58.0 . Taču arī pēc šiem braucieniem vācietis vēlreiz atgādināja, ka neplāno turpināt karjeru ''MotoGP'' sacensībās.

''Es biju ļoti pārsteigts, kad saņēmu piedāvājumu piedalīties testos Mugello trasē,'' iesāk Šūmahers. ''Neskatoties uz sliktajiem laika apstākļiem, bija patīkami atkal braukt ar ''Ducati'' motociklu.''
''Taču jau vairakkārt esmu paziņojis, ka neplānoju iesaistīties ''MotoGP'' čempionātā.''

Izmantotie resursi:
autosport.com

     [+] [-]

, 2008-04-04 12:10, pirms 17 gadiem
Tad jau "palens" hobijs!!

     [+] [-]

, 2008-04-04 12:20, pirms 17 gadiem
keisijs stouners nu toč ar tādu nebrauc
tas jau drīzāk izskatās pēc kāda šosejas un motokrosa moču krustojuma
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-04-04 12:32, pirms 17 gadiem
Jauki, ka cilvēks nodarbojās ar to kas viņam patīk.

     [+] [-]

, 2008-04-04 13:06, pirms 17 gadiem
Demar rakstīja: Pēc tāda, ar kādiem pa Rīgu donori braukā...

donori brauc ar īstiem šosejniekiem, bet šitais jau vairāk velk uz super bike pusi