Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:147, Did:0, useCase: 3

Mauritānijā izvērtēs drošības pasākumus

Mauritānijā izvērtēs drošības pasākumus
Foto: www.vaanem.com

Jau piektajā janvārī tiks dots starts sezonas pirmajām smagākajām un nopietnākajām sacensībām – Dakāras rallijam, taču pēc pirmdien notikušajiem teroristu uzbrukumiem, organizatori lems par iespējamu maršruta maiņu.

Pirmdien Mauritānijā, kur pilotiem šogad būs jāaizvada deviņi ātrumposmi, notika uzbrukums franču tūristiem, kā rezultātā četri tūristi gāja bojā, bet viens smagā stāvoklī ir ievietots slimnīcā. Jau šodien savā starpā tiksies rallija organizatori un atbildīgās amatpersonas par drošības jautājumiem, lai izvērtētu radušos situāciju. Pēc traģiskā negadījuma, policija aizturēja divus cilvēkus, bet vienam izdevās aizbēgt. Kā ziņo policijas pārstāvji, tad šie teroristi pārstāv teroristu organizāciju Al Qaeda.

Atgādināsim, ka arī pagājušajā gadā Dakāras rallija organizatori pēc informācijas, ka teroristi varētu uzbrukt rallija dalībniekiem, no plānotā maršruta izņēma divus ātrumposmus, kuri gāja gar Nemas un Timbuktu pilsētām. Arī šogad sastādot rallija maršrutu, organizatori bažījās par dažu ātrumposmu iekļaušanu rallijā, taču pēc šī traģiskā negadījumā, domājams, ka izmaiņas būs, jo savādāk tas var beigties ar vēl nopietnākām sekām.


Izmantotie resursi:
www.marathonrally.com

  +2 [+] [-]

, 2007-12-27 15:26, pirms 17 gadiem
atkal maršruta maiņa, katru gadu viens un tas pats....
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2007-12-27 15:36, pirms 17 gadiem
pec manaam domam tas marsruta mainas naks pa labu Vinteriem , jo sitie komas un visi parejie jau tur tagad braukaa

     [+] [-]

, 2007-12-27 15:51, pirms 17 gadiem
Nav dūmu, bez uguns...
Jācer gan,ka nekas neatgadīsies ne Vinteram, ne viņa konkurentiem un nekādi uzbrukumi netiks rīkoti.

     [+] [-]

, 2007-12-27 18:50, pirms 17 gadiem
kas māk braukt tas arī brauks kaut piecas reizes maršrutu maina