Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Norvēģijā notiekošajā rallijā uzvar P.Solbergs, otrais - Gronholms

Norvēģijā notiekošajā rallijā uzvar P.Solbergs, otrais - Gronholms
Peters Solbergs
Foto: www.norsk-rally.com

Šajā nedēļas nogalē Norvēģijā tika aizvadīts rallijs ''Svully Rally Dahbi'', kurā ātrākais pilots bija norvēģis Peters Solbergs, kamēr otrajā vietā finišēja Markuss Gronholms.

Norvēģu sportists šo sezonu iesācis ļoti aktīvi. Aizvadījis dažu dienu testu braucienus, Solbergs pagājušajā nedēļā piedalījās Zviedrijā notiekošajā ''Finnskogsvalsen'' rallijā. Minētajā rallijā Solbergs bija ārpus konkurences, jo līdzvērtīgu pretinieku viņam nebija. Finišā viņš uzrādīja ātrāko laiku, kamēr otrās vietas ieguvējs norvēģim zaudēja četras minūtes un 34 sekundes.

Šajā nedēļas nogalē Solbergs piedalījās ''Svully Rally Dahbi'' rallijā. Solbergs bija vienīgais šajā rallijā, kurš brauca ar WRC automašīnu. Bez Petera šajā rallijā vēl brauca tādi piloti kā divkārtējais pasaules rallija čempions Gronholms, norvēģis Andreass Mikelsens kā arī zviedrs Patriks Sandels.

Solbergs uzvarēja visos deviņos ātrumposmos, tādejādi izcīnot pārliecinošu uzvaru. Otrais palika Gronholms, bet trešais Mikelsens. "Šis rallijs ir domāts tam, lai varētu labāk sagatavoties Zviedrijas WRC rallijam. Būtu jauki, ja šeit varētu startēt ar "Ford" automašīnu, taču tas nav iespējams, tāpēc mēs brauksim ar "Subaru" kausa izcīņai paredzēto automašīnu,'' pirms rallija teica Gronholms.

"Salīdzinot ar pagājušo nedēļu, mēs esam veikuši dažus uzlabojumus, un mūsu mašīna ir kļuvusi vēl ātrāka," tā pēc finiša teica rallija uzvarētājs Solbergs.

''Svully'' rallija rezultāti

VietaEkipāžaMašīnaLaiks
1.Petter Solberg/Phil MillsCitroen C4 WRC1:14.29.3
2.Marcus Grönholm/Timo RautiainenSubaru Impreza WRX STI N14+5.30.6
3.Andreas Mikkelsen/Ola FløeneSubaru Impreza WRX STI N14+6.08.8
4.Patrik Sandell/Emil AxelssonSubaru Impreza WRX STI N14+6.51.4
5.Pontus Tidemand/Miriam WalfridssonSubaru Impreza WRX STI N14+6.52.6
6.Ole Vincent Satvedt/Erik VeibyRenault Clio RS+11.35.4

Izmantotie resursi:
norsk-rally.com

  -1 [+] [-]

, 2010-02-01 07:00, pirms 15 gadiem
Re kā Skandināvijā lielākā daļa brauc ar Subaru, pat ir šīs markas kausa izcīņa. Arī Tanaks cērt latviešus evolūcijās ar Subaru, bet mēs par visām varītēm paliekam uzticīgi Micukiem. Gribētos, lai kāds no top pilotiem nomainītu tehniku uz Subaru (atceros Caunes seniora ziedu laikus ar Subaru) jaunāko modeli, būtu vismaz arī kāda rūpnīcu cīņa. Apnikušas tās evolūcijas!

     [+] [-]

, 2010-02-01 11:34, pirms 15 gadiem
Tas ka TEV ir kaut kas apnicis,nenoziimee ka visiem uzreiz buutu jadara kaut kas, kas TEV buutu interesantaak.Un tas ka kaads kaut kur brauc ar Subaru,arii nenoziimee ka mums arii buutu uzreiz jabrauc ar Subaru.Ja mums Latvijaa ir labi iemaaciijusies buuveet EVO,tad kapeec kaadam buutu japaariet uz Subaru |?Ja labs rallija EVO izmaksaa mazaak,tad kapeec buutu japaariet uz Subaru ? Un visbeidzot.........peedeejos gadus Evo ir bijis aatraaks par Subaru.Paarsvaraa visi tamdeel arii sapirkaas tiesi EVO.Tagad pilnas garaazas ar detalaam ,un milzu pieredze saadas masiinas apkalposanaa. Un galu galaa kur tad likt taas visas masiinas tagad ? Izmest aaraa ? Cilveeki riepas nevar atlauties,bet te viens gudrinieks iesaka nopirkt jaunos Subaru Nedaudz ar galvu vajag padomaat pirms raksti savu gara-komemntu No liideriem Feldmanis brauca ar Subaru.Sogad paargaajis uz Evo-10.Rezultaati aciimredzami.Somijaa vieni peerk jaunos Subaru,otri jaunos Evo.Rezultaatos atskiriibu neredzu.Taatad ......kamdeel visiem buutu japaardod savi EVO,japiemet kaudzi naudas,un janopeerk Subi ? Tapeec ka TEV apmnikusi EVO ? Aj aj

     [+] [-]

, 2010-02-01 17:04, pirms 15 gadiem
(Rallijs-2002) Paldies par argumentēto viedokli! Pietiekami spēcīgi faktori ir TEVIS pieminētie - finanses un pieredze. Vienīgi cilvēks, kurš naudu neskaida, Kisiels, varēja pavizināties Subārītī, bet vienu mašīnu apkalpot laikam ir par dārgu.